hubertus81 17.07.05, 17:45 Helooo..Właśnie wróciłam w w/w miejscowości..jakiekolwiek pytanka..służę pomocą..również zdjęcia... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:59 Witam pytałem się juz paru osób, które wróciły z tamtego rejonu, nigdy nie dostałem odpowiedzi, do Ciebie też wysłałem maila. Pytam się jeszcze raz--czy warto zabierac rowery, czy jest tam gdzie jeżdzić ? Wiem, że są tam góry, ale może jakies trasy w okolicy, może jakaś mała ścieżka nadmorska. Chodzi o dojazdy do np Omisia, na targ, małe wycieczki....Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci IP: *.lexell.com.pl 19.07.05, 13:17 Ja tez prosze o wyczerpujace informacje. Jade tam od 30 lipca i interesuje mnie praktycznie wszystko. Co zabrac, czego brakuje na miejscu (na kwaterze). Ile kosztowal dojazd autostradami itp. Co warto zobaczyc. Bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus81 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 27.07.05, 22:15 Ja jechałam: czechy - austria - słowenia czechy - winietka około 30 zł austria - winietka 10 dniowa 7,6 auro słowenia - króciutki odcinek autostrady 0,8 euro (warto mieć drobne) chorwacja - dwa płątne odcinki autostrady: 11 kun i 157 kun (łacznie 24 euro = 2 i 22) ja mieszkałam w apartamencie 5 osobowym i nei było tam czajnika - lepiej zabrać z domu można zabrac też swoje noże (te ostre) co do plazy to musielismy jechać na inną bo wszyscy z apartamentów się na niej niestety nie miescili warto zwiedzić w Omiśiu basztę (zameczek) na skałach odradzam jazdę ciufcią do kanionu Winetou - strata kasy..chociaż dla dzieci frajda oczywiscie Split i makarską warto zwiedzic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powracająca Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:59 Rowery wart zabrać sami się zastanawialiśmy czy nie wypożyczyć. Promenada nadmorską można jechać kilometry z miasteczka do miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus81 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 27.07.05, 22:18 jak dobrze pamietam na twojego e-maila odpisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci IP: *.olsztyn.mm.pl 19.07.05, 14:51 Witam. Oglądałam ofertę tej willi. Wygląda zachęcająco. Jestem ciekawa, jakie są ceny za apartament, czy można negocjować cenę( 3 osoby na 7 dni),czy trzeba rezerwować, czy są szanse na noclegi bez rezerwacji, jaka jest woda i plaża ( trochę szczegółów ), jak daleko do centrum, co widać z okna, czy zdjęcia z oferty internetowej są prawdziwe, jaki jest stan pokoi. I każda inna informacja pomoze mi w podjęciu decyzji , gdzie jechać. To mój pierwszy wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus81 Villa Ruza 27.07.05, 22:09 Sorki ze dopiero teraz odpisuje ale zagubiłam ten post... co do jechania w ciemno to nie ma juz miejsc - przynajmniej do końca sierpnia więc chyba reszta jest nie potrzebna do rozwijania zdjęcia autentyczne...widok z tarasu bajeczny plaża tyciuteńka i kamienisto - betonowa miasteczko będące raczej wioską z 2 sklepami, jednym straganem z owocami, 2 restauracjami i jednym drink barem reasumując: drugi raz w to samo miejsce bym nie pojechała podaj e-maila to prześlę ci zdjęcia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Re: Villa Ruza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:51 Proszę o zdjecia! Podaje maila: t_krolik@o2.pl Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: zdjęcia IP: *.lodzka.policja.gov.pl 28.07.05, 15:15 a czy i ja mogę prosić o te zdjęcia stopczyk22@gazeta.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:08 Jak się tam Pani podobało, czy nie jes to blisko ruchliwej drogi? Mój e-mail: karate@karate.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
artur251 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 28.07.05, 23:05 Prosze o zdjecia artur251@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maciek1956 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 02.08.05, 12:47 Witam, ja chyba nie doczekam sie zdjęć, a były już obiecane. Pozdrawiam mimo to. Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus81 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 02.08.05, 14:20 jeżeli na serio nie wysłałam to się zaraz poprawiam i sorki..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus81 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 02.08.05, 14:26 zdjęcia obiecane znowu wysłane...mam nadzieje ze teraz dojdą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciek1956 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 02.08.05, 14:57 Właśnie dostałem zdjecia, dzięki. Jestem lekko rozczarownay, oferta wygląda zdecydowanie lepiej, ale mam nadzieję, ze urlop i tak będzie bardzo udany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus81 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 02.08.05, 15:14 Ja pomimo małych uniedogodnień miałach ekstra wakacje....w twoim przypadku tez tak bedzie!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ooooo15 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 10.08.05, 23:16 Poproszę o zdjęcia giloon@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś