Dodaj do ulubionych

VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróciłam

17.07.05, 17:45
Helooo..Właśnie wróciłam w w/w miejscowości..jakiekolwiek pytanka..służę pomocą..również zdjęcia...

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:59
      Witam pytałem się juz paru osób, które wróciły z tamtego rejonu, nigdy nie
      dostałem odpowiedzi, do Ciebie też wysłałem maila. Pytam się jeszcze raz--czy
      warto zabierac rowery, czy jest tam gdzie jeżdzić ? Wiem, że są tam góry, ale
      może jakies trasy w okolicy, może jakaś mała ścieżka nadmorska. Chodzi o
      dojazdy do np Omisia, na targ, małe wycieczki....Pozdrowienia
      • Gość: Anna Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci IP: *.lexell.com.pl 19.07.05, 13:17
        Ja tez prosze o wyczerpujace informacje. Jade tam od 30 lipca i interesuje mnie
        praktycznie wszystko. Co zabrac, czego brakuje na miejscu (na kwaterze). Ile
        kosztowal dojazd autostradami itp. Co warto zobaczyc. Bede bardzo wdzieczna
        • hubertus81 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 27.07.05, 22:15
          Ja jechałam: czechy - austria - słowenia

czechy - winietka około 30 zł
          austria - winietka 10 dniowa 7,6 auro
          słowenia - króciutki odcinek autostrady 0,8 euro (warto mieć drobne)
          chorwacja - dwa płątne odcinki autostrady: 11 kun i 157 kun (łacznie 24 euro = 2 i 22)
          ja mieszkałam w apartamencie 5 osobowym i nei było tam czajnika - lepiej zabrać z domu
          można zabrac też swoje noże (te ostre)
          co do plazy to musielismy jechać na inną bo wszyscy z apartamentów się na niej niestety nie miescili
          warto zwiedzić w Omiśiu basztę (zameczek) na skałach
          odradzam jazdę ciufcią do kanionu Winetou - strata kasy..chociaż dla dzieci frajda
          oczywiscie Split i makarską warto zwiedzic

pozdrawiam
      • Gość: Powracająca Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:59
        Rowery wart zabrać sami się zastanawialiśmy czy nie wypożyczyć. Promenada
        nadmorską można jechać kilometry z miasteczka do miasteczka.
      • hubertus81 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 27.07.05, 22:18
        jak dobrze pamietam na twojego e-maila odpisałam :)
    • Gość: ola Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci IP: *.olsztyn.mm.pl 19.07.05, 14:51
      Witam. Oglądałam ofertę tej willi. Wygląda zachęcająco. Jestem ciekawa, jakie
      są ceny za apartament, czy można negocjować cenę( 3 osoby na 7 dni),czy trzeba
      rezerwować, czy są szanse na noclegi bez rezerwacji, jaka jest woda i plaża
      ( trochę szczegółów ), jak daleko do centrum, co widać z okna, czy zdjęcia z
      oferty internetowej są prawdziwe, jaki jest stan pokoi. I każda inna informacja
      pomoze mi w podjęciu decyzji , gdzie jechać. To mój pierwszy wyjazd.
      • hubertus81 Villa Ruza 27.07.05, 22:09
        Sorki ze dopiero teraz odpisuje ale zagubiłam ten post...
        co do jechania w ciemno to nie ma juz miejsc - przynajmniej do końca sierpnia więc chyba reszta jest nie potrzebna do rozwijania
        zdjęcia autentyczne...widok z tarasu bajeczny
        plaża tyciuteńka i kamienisto - betonowa
        miasteczko będące raczej wioską z 2 sklepami, jednym straganem z owocami, 2 restauracjami i jednym drink barem
        reasumując: drugi raz w to samo miejsce bym nie pojechała
        podaj e-maila to prześlę ci zdjęcia

pozdrawiam
        • Gość: Lord Re: Villa Ruza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:51
          Proszę o zdjecia! Podaje maila: t_krolik@o2.pl
          Pozdr!
          • hubertus81 zdjęcia 27.07.05, 23:19
            zdjęcia wysłane..pozdrawiam
            • Gość: asia Re: zdjęcia IP: *.lodzka.policja.gov.pl 28.07.05, 15:15
              a czy i ja mogę prosić o te zdjęcia stopczyk22@gazeta.pl dzięki
              • hubertus81 zdjęcia wysłane :) 28.07.05, 16:05
                zdjęcia właśnie wysłałam :)
    • Gość: barbara Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:08
      Jak się tam Pani podobało, czy nie jes to blisko ruchliwej drogi?
      Mój e-mail: karate@karate.wroc.pl
      • hubertus81 VillaRuza 28.07.05, 22:49
        e-mail właśnie wysłałam...

pozdrawiam
    • artur251 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 28.07.05, 23:05
      Prosze o zdjecia artur251@gazeta.pl
      • hubertus81 zdjęcia wysłane :) 28.07.05, 23:11

• maciek1956 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 02.08.05, 12:47
      Witam, ja chyba nie doczekam sie zdjęć, a były już obiecane. Pozdrawiam mimo
      to.
      • hubertus81 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 02.08.05, 14:20
        jeżeli na serio nie wysłałam to się zaraz poprawiam i sorki..pozdrawiam
      • hubertus81 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 02.08.05, 14:26
        zdjęcia obiecane znowu wysłane...mam nadzieje ze teraz dojdą

pozdrawiam
        • maciek1956 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 02.08.05, 14:57
          Właśnie dostałem zdjecia, dzięki. Jestem lekko rozczarownay, oferta wygląda
          zdecydowanie lepiej, ale mam nadzieję, ze urlop i tak będzie bardzo udany.
          Pozdrawiam
          • hubertus81 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 02.08.05, 15:14
            Ja pomimo małych uniedogodnień miałach ekstra wakacje....w twoim przypadku tez tak bedzie!!!!! pozdrawiam
    • ooooo15 Re: VillaRuza w Stanici-Tice / Omiś-właśnie wróci 10.08.05, 23:16
      Poproszę o zdjęcia giloon@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka