Dodaj do ulubionych

Chorwacja "Dalmatynska Eskapada"z Rainbow Tours

IP: *.p-s-inter.net 19.07.05, 17:46
Pozdrawiam wszystkich uczestników wycieczki do Chorwacji od 9-18
lipca ,pomimo małych nie udogodnień spowodowanych z winy biura ,wyjazd należy
zaliczyc do bardzo udanych.Pozdrawiamy i dziekujemy naszej pilotce Pani
Joannie Kalinowskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Chorwacja "Dalmatynska Eskapada"z Rainbow To IP: *.idea.pl 19.07.05, 19:21
      Czy Chorwcja jest warta poznania z biurem Rainbow Tours, my wyjezdzamy 6
      sierpnia na Dalmatyńska Eskapadę, pełni obaw po tym co przeczytalismy na forum.
      jakie to nie udogodnienia mieliscie spowodowane przez to biuro?
      • Gość: Maria Re: Chorwacja "Dalmatynska Eskapada"z Rainbow To IP: *.p-s-inter.net 19.07.05, 19:39
        Witm Pani Magdo!
        Chorwcja jest godna polecenia z tym biurem chodzi mi o zmiany typu:hotel został
        zmieniony z Palace na hotel Medena o czym dowiedzielismy sie na miejscu, hotele
        oddalone sporo kilometrow od siebie(brak basenu).Pierwszy nocleg koło Zagrzebia
        tez zostal zmieniony na inna miejscowość.Dwie noce spalismy na małej woisce
        połwyspie peljesać.Mam nadzieje ze Pani wyjazd bedzie programowy i nic nie
        ulegnie zmianie ,nam wyjazd zrekompesowalo mile towarzysto uczestnikow ,pilota
        i świetnych kierowcow .Życze udanych wakacji i nie zapomnianych wrazeń.
        • Gość: magda Re: Chorwacja "Dalmatynska Eskapada"z Rainbow To IP: *.idea.pl 19.07.05, 20:02
          dziekuje za informacje, mysle ze nie bedzie tak zle, odezwe sie jak wroce, i
          opowiem, poniewaz jestemy z tych samych okolic: Poznania
        • Gość: Magda Re: Chorwacja "Dalmatynska Eskapada"z Rainbow To IP: *.idea.pl 20.07.05, 12:32
          Pani Mario!
          mam jeszcze jedno pytanie , jak wyglądał problem ręczników (mam na mysli jak
          często były wymieniane i ile ich było)
          Z góry dziękuje za odpowiedz
          pozdrawiam
          • Gość: maria Re: Chorwacja "Dalmatynska Eskapada"z Rainbow To IP: *.p-s-inter.net 20.07.05, 14:28
            Witam Pani Magdo !
            Z recznikami nie ma problemu codziennie sa wymieniane i jest ich duzo ,nie ma
            sensu brac z soba recznikow, jedynie plażowe.
            • Gość: ola Re: Chorwacja "Dalmatynska Eskapada"z Rainbow To IP: *.atena.pl / 217.153.12.* 21.07.05, 10:25
              nie wiem czy zauważyliście, na stronie RT pod opisem hotelu dot. tej wycieczki
              zazanczayli, że w sezonie Palace może zostać zmieniony na inny, bez basenu...
              czyli można domniemywać, że raczej ZAWSZE jest zmieniany... ech polska i jej
              biura podróży... :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka