Gość: kris IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.07.05, 17:36 Wrocilem z RABAC. pytajcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maratik Re: ISTRIA 27.07.05, 18:28 jakies namiary na nocleg? Gość portalu: kris napisał(a): > Wrocilem z RABAC. pytajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: ISTRIA IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.07.05, 20:03 noclegu szukałem na miejscu. są tam takie biura informacji turystycznej gdzie zapytałem o apartament do 40euro. 2 pokoje aneks kuchenny łazienka z prysznicem tv sat z programami polskimi a co najpiękniejsze taras z widokiem na ADRIATYK. Podaje ci namiary na apartament gdzie byłem ; LARISA KOŻUL HR 52221 RABAC ul.LOŚINJSKA 2 TEL. 091/506 24 14 I 098/901 45 49. Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: ISTRIA 27.07.05, 21:20 Czy Rabac to stare miasteczko z jakaś urokliwą starówką i kawiarenkami czy nowe turystyczne?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: ISTRIA IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 28.07.05, 16:36 Nowe turystyczne, ale o 5 km jest Labin.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: ISTRIA IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.07.05, 20:25 Tak jak kolega pisze Rabac jest typowo nowym miasteczkiem lecz bardzo urokliwym. Ja byłem zmotoryzowany więc takie miejsca jak PULA, wyspa KRK i okoliczne piękne stare miasteczka objechałem. Na wyspe CRES popłynełem PISH PIKNIK, całodniowa wycieczka z poczęstunkiem na statku.Czyli RAKIJA, RYBA Z GRILA, PIWO. Odpowiedz Link Zgłoś
taternikuss Re: ISTRIA 28.07.05, 16:43 Ja w czerwcu nocowałem w www.rabac.hr/eng/objekt.aspx?id=aPluton Polecam z czystym sumieniem. Bardzo przyjemne apartamenty w przystępnej cenie. Jednak jeśli miałbym się wypowiadać o samym Rabacu, to raczej odradzałbym tam pobyt. Zupełnie nieciekawe miasteczko. Nie ma żadnego tak zwanego klimatu. Ot same kwatery dookola i nic poza tym. Bylem bardzo zdziwiony jak dojechalem na miejsce po wczesniejszym oczytaniu sie na internecie jaki to Rabac jest piekny :) maratik napisała: > jakies namiary na nocleg? > > Gość portalu: kris napisał(a): > > > Wrocilem z RABAC. pytajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cro-expert Re: ISTRIA IP: *.dialin.iskon.hr 28.07.05, 20:59 re. taternikuss masz racje Rabac to miasto bez duszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: ISTRIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:17 Dzięki za informacje.Ogólnie Istria ma utartą ale według mnie niesprawiedliwą opinię brzydszej od Dalmacji.Ale mi się tam bardzo podobało,szczególnie krajobraz wnętrza półwyspu.Oczywiście w sezonie jest ponoć tłoczno i drogo (nie byłem w sezonie) dlatego chcę pojechać po sezonie i zwiedzić co nieco.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś