IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.07.05, 17:36
Wrocilem z RABAC. pytajcie...
Obserwuj wątek
    • maratik Re: ISTRIA 27.07.05, 18:28
      jakies namiary na nocleg?

Gość portalu: kris napisał(a):

> Wrocilem z RABAC. pytajcie...
      • Gość: kris Re: ISTRIA IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.07.05, 20:03
        noclegu szukałem na miejscu. są tam takie biura informacji turystycznej gdzie
        zapytałem o apartament do 40euro. 2 pokoje aneks kuchenny łazienka z prysznicem
        tv sat z programami polskimi a co najpiękniejsze taras z widokiem na ADRIATYK.
        Podaje ci namiary na apartament gdzie byłem ; LARISA KOŻUL HR 52221 RABAC
        ul.LOŚINJSKA 2
        TEL. 091/506 24 14 I 098/901 45 49.
        • ron5 Re: ISTRIA 27.07.05, 21:20
          Czy Rabac to stare miasteczko z jakaś urokliwą starówką i kawiarenkami czy nowe
          turystyczne?Pozdrawiam
          • Gość: Fredzio Re: ISTRIA IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 28.07.05, 16:36
            Nowe turystyczne, ale o 5 km jest Labin..
          • Gość: kris Re: ISTRIA IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.07.05, 20:17
          • Gość: kris Re: ISTRIA IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.07.05, 20:25
            Tak jak kolega pisze Rabac jest typowo nowym miasteczkiem lecz bardzo urokliwym.
            Ja byłem zmotoryzowany więc takie miejsca jak PULA, wyspa KRK i okoliczne piękne
            stare miasteczka objechałem. Na wyspe CRES popłynełem PISH PIKNIK, całodniowa
            wycieczka z poczęstunkiem na statku.Czyli RAKIJA, RYBA Z GRILA, PIWO.
      • taternikuss Re: ISTRIA 28.07.05, 16:43
        Ja w czerwcu nocowałem w www.rabac.hr/eng/objekt.aspx?id=aPluton
        Polecam z czystym sumieniem. Bardzo przyjemne apartamenty w przystępnej cenie.
        Jednak jeśli miałbym się wypowiadać o samym Rabacu, to raczej odradzałbym tam
        pobyt. Zupełnie nieciekawe miasteczko. Nie ma żadnego tak zwanego klimatu. Ot
        same kwatery dookola i nic poza tym. Bylem bardzo zdziwiony jak dojechalem na
        miejsce po wczesniejszym oczytaniu sie na internecie jaki to Rabac jest
        piekny :)

maratik napisała:

> jakies namiary na nocleg?
        >
        > Gość portalu: kris napisał(a):
        >
        > > Wrocilem z RABAC. pytajcie...
    • Gość: cro-expert Re: ISTRIA IP: *.dialin.iskon.hr 28.07.05, 20:59
      re. taternikuss
      masz racje
      Rabac to miasto bez duszy!
      • Gość: ron5 Re: ISTRIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:17
        Dzięki za informacje.Ogólnie Istria ma utartą ale według mnie niesprawiedliwą
        opinię brzydszej od Dalmacji.Ale mi się tam bardzo podobało,szczególnie
        krajobraz wnętrza półwyspu.Oczywiście w sezonie jest ponoć tłoczno i drogo (nie
        byłem w sezonie) dlatego chcę pojechać po sezonie i zwiedzić co nieco.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka