Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:26 Jaką bezpieczną trasę wybrać w związku z powodziami w Europie. Powrót sobota: Chorwacja - Kraków. TT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafi Re: Powódź - bezpieczna trasa Chorwacja - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 00:13 Ja wyjechałem z krakowa ok 17 i trasa przez slowacje i wegry w makarskiej bylem o 10. Droga powrotna (wieczorem wyjazd z CRO tez na noc...) tez bez problemu. Zadnych korkow, w nocy przez wegry i slowacje jedzie sie super, maly ruch a na autostradzie w CRO nie ma o tej godz zadnych korkow. Polecam ta trase, tylko trzeba uwaznie patrzec na znaki w Budapeszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus Re: Powódź - bezpieczna trasa Chorwacja - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:05 ja pol godziny temu wrocilem do warszawy. wyjechalem wczoraj z okolic omisa (Marusici). Jechalem przez Slowenie, Wegry, Slowacje do Warszawy. Jak wczoraj o 3 zaczelo lac w Szombothely to z przerwami padalo do poludniowej Polski. Podobno autostrada Split - Zagrzeb przejezdna. Odpowiedz Link Zgłoś