Dodaj do ulubionych

BASKA VODA, BREla

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 14:53
Latem planuję wyjazd w tę okolicę, proszę o namiary na prywatne
apartamentyNajlepsza jest poczta pantoflowa-ta sprawdzona! Więc może ktoś mi
ułatwi poszukiwania.
Obserwuj wątek
    • Gość: Martyna Re: BASKA VODA, BREla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 09:43
      Jest tam bardzo pięknie i gorąco polecam te okolice. Byliśmy w Breli na
      przełomie czerwca i lipca 2005 roku. Pojechaliśmy w ciemno i bez problemu
      znaleźliśmy piękny apartament. Napisz na meilla: halina.mart@wp.pl to podam Ci
      adresy, a jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. Sprawdź sobie stronę.
      www.brela.hr
      Pozdrawiam,
      • Gość: lola Re: BASKA VODA, BREla IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 23:15
        a my pojechalismy w ciemno, nastawieni bylismy na brele i baska voda...ale
        wyladowalismy w Tucepi:)zaraz za makarska;)
        bardziej nam sie tam podobalo, mniejsze miasteczko , wszytskie domy blisko
        morza;)i taniej ..:)
        placilismy w dn 29.08-11.09.
        9 euro za apartament z wielka sypialnia, kuchnia , przedpokoj i lazienka,
        na parterze +miejsce na autko:)
        do morza 20m:)tylko przejsc przez uliczke i bylismy na plazy:)
        pozniej pojechalismy do Primosten na 3dni..ale to miasteczko dla mnie do
        zwiedzenia na dzien, i ceny bardzo wysokie:(choc b ladne;)
        a tu masz fotki z tego pobytu:)

www.wakacje.ao.pl/

• Gość: nina10 Re: BASKA VODA, BREla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:25
          Dzięki za rady i za super zdjęcia.
          pozdrawiam!
        • Gość: michal.zapal@neost Re: BASKA VODA, BREla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:51
          Witam .Czy mogłaby Pani przesłać jakiś namiar na Tucepi, bo zainteresowała mnie
          ta miejscowość po Pani opisie. Zaznaczam , że nas było by tam 10 dorosłych osób
          + 2 maluchów. Proszę o jakiś namiar i z góry dziekuje.
          • Gość: lola Tucepi naj:) IP: *.acn.waw.pl 16.01.06, 16:48
            ze zdjec mi sie bardzo podobala brela i baska, ale jak przyjechalismy to jakos
            tak juz mniej:)a tucepi jak zobaczylam to wiedzialm ze na pewno to to:)nie
            trzeba bylo do plazy schodzic;)to duzy plus:)z wiekszosci domkow blisko na plaze:)
            jeszcze igrane jest podobne do tucpei jak przejezdzalismy :)co do kwater nie
            mam zadnych namiarow;/
            ale moze tu poszukaj, popytaj
            www.cro.pl/forum/
            oraz w necie jak wpiszesz tucepi..choc ja proponuje w ciemno:)my bylismy od
            27/08 i bylo naparwde miejsc sporo:)pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka