Gość: tadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:48 Widzieliście katlog podwyżki 80-90-proc.Czy ceny faktycznie rosną czy tylko firma chce zwiększyć zyski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiula MYLI SIĘ PAN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:53 Pan się myli. Czy ma Pan katalog Adriatyku z zeszłego roku? Jako przykład podam Panu hotel Amfora: w zeszłym roku 3 września pokój dwuosobowy kosztował 184 euro, teraz ten sam pokój 2 września kosztuje 181 euro. Przykładów mogłabym podać znacznie więcej np. hotel Pharos. Adriatyk to wspaniałe biuro, z ktorym planuję w tym roku ponowny wyjazd do Chorwacji. Jeżeli chodzi o Chorwację, to nie ma lepszego i tańszego biura. Jako plus mogę podać miłą obsługę rezydentów :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: MYLI SIĘ PAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 18:26 Kornati Biograd bylo117 jest228 2.09 Ilirja było 130 jest 246. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiula Re: MYLI SIĘ PAN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:06 Hotel Ilirija w tamtym roku miał dwie gwiazdki, a w tym już trzy. Z tego wynika, że hotel odnowiono i podniesiono cenę. To samo z hotelem Kornati. W tych wypadkach podwyżka cen mnie nie dziwi. I tak twierdzę, że większośc ofert jest zbliżona z tymi z poprzedniego roku, a w niektórych przypadkach ceny zostały nawet obniżone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: MYLI SIĘ PAN!!! IP: 87.207.161.* 29.01.06, 20:38 oj Pani chyba wspolpracuje z tym biurem skoro tak dobrze zna Pani wszystkie hotele i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola :)) IP: *.acn.waw.pl 29.01.06, 22:11 zgadzam sie!!ceny sa malo zmienione..a jesli tak to tylko ze hotele maja wiecej gwiazdek:) a moze pan chce nas zniechecic do tego biura:)? ja bylam 2razy z tym hotelem ogolnie wszystko ok:) ale juz od 2 lat jezdze na wlasna reke;) jest poprostu lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiula Re: MYLI SIĘ PAN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:21 Nie, nie współpracuję z tym biurem (niestety), lecz bardzo je lubię, gdyż spędziłam z nim piękne wakacje w tamtym roku i jestem nim po prostu zachwycona. A oferty tych wszystkich hoteli znam tak dobrze, ponieważ przygotowuję się w tym roku do kolejnego wyjazdu do Chorwacji i przeanalizowałam cały katalog bardzo dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: MYLI SIĘ PAN!!! IP: *.net.t-com.hr 30.01.06, 14:11 W chorwacji od 1.01.2006 wprowadzili Vat na turystyke zagraniczna ktorego nie bylo od 2002. W tym roznica, Vat ten dotyczy wylacznie hoteli i pensjonatow, natomiast nie dotyczy kwater prywatnych. Pozdrawiam z Chorwacji, www.perla-pag.hr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuku Re: MYLI SIĘ PAN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:01 Ha! Przeciez wczesniej tez byl Vat - ale wylacznie dla firm rodzimych - teraz wprowadzili rowniez dla firm zagranicznych - czyli przestalo sie oplacac zalatwianie hotelu "na wlasna reke" - pisze tu nie o klientach indywidualnych, lecz o firmach. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Katalog Adriatyk-ogromne podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 11:40 Ludzie! Po co WAM biura podróży? Duzo taniej jest pakować się w samochód i jechac w ciemno. Zawsze na miejscu coś znajdziecie i będziecie widzieli co bierzecie. Zdjęcia są zawsze piękna, ale rzeczywistośc czasem bywa inna.Można się rozczarować. Nalezy tylko wybrać okolicę gdzie chcecie jechać. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Katalog Adriatyk-ogromne podwyżki IP: *.acn.waw.pl 30.01.06, 18:43 a co za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś