axap1 13.06.06, 12:34 Jeśli ktoś był w Gradac, oporoszę o opinię, o parę słów na temat okolic, o zakwaterowanie- najbardziej interesują mnie domy letnie, które można wynająć (szykuje się większa , ok. 10 osobowa grupa). Z góry dziekuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axap1 Re: Gradac- proszę o opinie 14.06.06, 11:08 może jednak zna ktoś to miejsce? Proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Gradac- proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:11 Gradac to bardzo fajne małe miasteczko słynące z najdłuższych i najpiękniejszych plaż na całej Riwierze Makarskiej. Latem plaże są dość zatłoczone, gdyż jest to miejscowość do której zjezdzają się nie tylko turyści ale także miejscowi. Wieczorem można pospacerować po promenadzie ciągnącej się wzdłuż morza. Bezpośrednio przy plaży znajdują się liczne kawiarnie, lodziarnie, restauracje, supermarket, sklepiki z pamiątkami, nieco dalej piekarnia. Niemal w każdym domu można kupić Rakiję domowej roboty- trunek bardzo popularny w Chorwacji. Morze jest tak spokojne iż można skorzystać z okazji i wykupić karnet na rowery wodne. Na plaży znajdują się także dwie zjeżdzalnie wodne -płatne. Jest tam malutki port,i można zapisać się na rejs statkiem na jedną z pobliskich wysp.Ogólnie miejscowość zrobiła na mnie dobre wrażenie, dlatego w tym roku również się tam wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Gradac- proszę o opinie IP: *.acn.waw.pl 08.07.06, 23:52 ja w tamtym roku bylam w Tucepi na riwierze -super w tym roku chcemy wybrac sie tez ale w okolice gradac tu masz kilka watkow cro.pl/forum/viewtopic.php?t=9873&highlight=gradac cro.pl/forum/viewtopic.php?t=10610&highlight=gradacpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Gradac- proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 10:31 Byłem u bardzo fajnych gospodarzy daje namiar e mail dimaco@net.hr pisać po ang apatrament dla 3-4 osób chyba 35 Eur jak będą miejsca.Miasteczko fajne jako baza wypadowa-Dubrownik 90 km Medjugorie 60 km.gospodarze t Dinka i Marinko Gujinovic.Jest to typowy apartamentowiec szeregowy do wynajęcia-oni mieszkają 35 km dalej w Metkovac.Jak co to poleca Tadek i Urszula Kraków.jak coś to pisz.Dla mnie najlepszy jest Biograd ale zależy kto co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś