Dodaj do ulubionych

Nin, Privlaka

05.07.06, 11:58
Hej! Może jest ktoś, kto już stamtąd wrócił? Napiszcie parę słów. Jadę 15
lipca z dziećmi, jesteśmy jeszcze nie do końca zdecydowani, czy kamping czy
kwatery. Będę wdzięczna za kilka uwag właśnie od rodziców (chociaż
oczywiście nie tylko), spędzających wakacje z małymi dziećmi. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sikor Re: Nin, Privlaka IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.07.06, 00:26
      Hej - nie jedz tam !!! straszne dziury i brzydkie plaze, bylismy w tamtym roku
      szybko sie wynieslismy ale niedaleko przed Zadarem sa piekne plaze nieststy nie
      pamietam nazwy miejscowosci warto przejechac sie i poszukac eszystko w
      promieniu 30 km
      • Gość: bonar Re: Nin, Privlaka IP: *.telpol.net.pl 16.07.06, 13:17
        Nie strasz ludzi, byłem w 99roku w Privlace i było OK! Jak najbardziej dla
        małych dzieci, mogą brodzić w płytkiej wodzie niczym kaczuszki i bezpieczna
        głębokość. Zwiedzić warto Nin, Knin, Zaton i oczywiście Zadar a udając się drogą
        za Privlakę zobaczyć koniec lądu tego cypelka. pozdrav
    • Gość: beaataa Re: Nin, Privlaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:57
      Przyłączam się do poprzednika. Ja wprawdzie w Ninie nie mieszkałam, ale
      spędziliśmy tam jeden dzień na plaży. Było super. Przede wszystkim płytka,
      ciepła woda. Zero kamieni. Wszyscy nacierali się jakimś czarnym błotkiem, które
      podobno poprawia stan skóry. do tego lasek gdzie można schronic sie przed
      słońcem. Sam Nin to małe historyczne miastko.
      • Gość: bonar Re: Nin, Privlaka IP: *.telpol.net.pl 17.07.06, 11:38
        No właśnie - niewątpliwie każdy cromaniak ma jakieś wspominienia z danej
        miejscowości i nie zawsze tylko te dobre, ale nie znaczy to by własne winy
        przelewać na nie i tym straszyc forumowiczów. Absolutnie, dzielmy się prawdą i
        służmy radami chcących odwiedzać ten piękny kraj.
        pozdrav
      • Gość: Agatulek Re: Nin, Privlaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 12:12
        Hej ja tam jeszcze nie byłam, odliczam dni już tylko 13, i nie jadę do Nin ale
        do Sabunike. Mam pytanko jak to jest z tymi jeżowcamy. Czy jest tego dużo, czy
        niebezpieczne. Szczególnie mnie to interesuje ze względu na dziecieki 3 i 11
        lat. Czy to prawda, że przy piaszczystych plażach nie ma jeżowców?
        • abnet Re: Nin, Privlaka 21.05.16, 18:03
          Jadę do Privlaki w necie jest mało informacji na ten temat. Czy możesz mi napisać jak tam było?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka