Gość: Fugi IP: *.protonet.pl 16.03.03, 08:32 Czy ktoś był w tych apartamentach ? Prosze o ocene ,jaki standard,ceny,jak daleko od morza? Znajomi miło wspominali te kwatery i mi je polecili. Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maoo Re: Apartamenty Drid Marina IP: *.protonet.pl 17.03.03, 00:20 Warto . Warto. Niezłe kwatery przedewszystkim czysto a to sie chwali. Byłem u Ediego conajmniej 3 razy. Całkiem miły gość jest do zgody . Apartamenty 15 metrów od morza. prywatna plaża wszedzie blisko na eskapady Trogir Split Sibenik Krka Omis Drnis Sv jure Biokovo Pekelnica Zadar Knin Primosten W dwa tygodnie jak sie sprężysz to zdążysz. pozdrawiam Maoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: ale głupi spam. IP: 213.77.125.* 17.03.03, 07:43 Gość portalu: Maoo napisał(a): > Warto . > Warto. > Niezłe kwatery przedewszystkim czysto a to sie chwali. > Byłem u Ediego conajmniej 3 razy. > Całkiem miły gość jest do zgody . > Apartamenty 15 metrów od morza. > prywatna plaża > wszedzie blisko na eskapady > Trogir Split Sibenik Krka Omis Drnis Sv jure Biokovo Pekelnica Zadar Knin > Primosten > > W dwa tygodnie jak sie sprężysz to zdążysz. > > pozdrawiam > Maoo Piszesz sam do siebie. Jak juz chcesz puścić spam to zmień IP. hihi. Odpowiedz Link Zgłoś