Dodaj do ulubionych

szukam sprawdzonych kwater na Omiszu lub Ciovo

IP: *.piasta.pl 17.01.07, 22:29
Hej jade w maju lub czerwcu szukam sprawdzonych adresów bede wdzieczny za
konkretne namiary na kwatery jada dwie lub cztery osoby jeszce do konca nie
wiem najpewniej 4 , moze ktoś nocował w Varażdinie i zna nocleg
pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: BAR TOURS Re: szukam sprawdzonych kwater na Omiszu lub Ciov IP: *.cmu.carnet.hr 19.01.07, 11:21
      WWW.BAR-TOURS.NET
    • Gość: zbynek Re: szukam sprawdzonych kwater na Omiszu lub Ciov IP: *.c158.petrotel.pl 19.01.07, 14:12
      w maju lub w czerwcu adresy są ci niepotrzebne na miejscu wybierasz co ci
      odpowiada - prosto - wygodnie i taniej.
    • Gość: Marek Re: szukam sprawdzonych kwater na Omiszu lub Ciov IP: *.tpnet.pl 21.01.07, 17:32
      www.trogir.pl - sprawdzone , solidna firma POLECAM !!
    • Gość: graszka Re: szukam sprawdzonych kwater na Omiszu lub Ciov IP: *.tp.unicity.pl 21.01.07, 21:26
      zgadzam sie z poprzednikiem www.trogir.pl też sprawdziłam i też polecam !!!
      • Gość: dorota27 Re: szukam sprawdzonych kwater na Omiszu lub Ciov IP: *.aster.pl 23.01.07, 11:03
        graszko!
        w jakim języku pisać lub rozmawiać, czy można po polsku.dzięki
        • Gość: graszka Re: szukam sprawdzonych kwater na Omiszu lub Ciov IP: *.tp.unicity.pl 23.01.07, 13:54
          witaj Dorotko ! można po polsku a nawet trzeba bo gość który to prowadzi
          świetnie sie naszym językiem posluguje...zarówno w mowie jak i w formie
          pisanej...tak więc zero problemów z dogadaniem sie... pzdr.
          • madzia257 Re: szukam sprawdzonych kwater na Omiszu lub Ciov 23.01.07, 19:07
            Ciovo jest moim ulubionym miejscem w cro byłam 3 razy na tej wyspie. Jesli
            szukacie sprawdzonego apart mogę polecić.Mój numer gg 5108836
    • Gość: graszka Re: szukam sprawdzonych kwater na Omiszu lub Ciov IP: *.tp.unicity.pl 23.01.07, 20:32
      oferty ze strony www.trogir.pl też są jak najbardziej sprawdzone.. przeze mnie
      i wielu moich znajomych ..dlatego polecam z czystym sumieniem !!!
      • robson.p Re: do Graszka 24.01.07, 09:49
        Witam. Przeczytałem na forum ze byliscie w 6 osób na Ciovo. Wybieramy sie w
        czerwcu 3 pary. Mam pytanko, które apartamenty dla 6 osób polecasz z oferty
        www.trogir.pl ? Jedziemy pierwszy raz :)
        • Gość: graszka Re: do Graszka IP: *.tp.unicity.pl 24.01.07, 14:13
          Witaj robson ! owszem w tamtym roku byliśmy w szóstke , szukaliśmy glownie
          tanio i nie w centrum Okrugu..bo centrum już znamy! to zależy jakimi kryteriami
          sie kierujesz,jakie wymagania ,czego oczekujecie...itd pare fajnych
          sprawdzonych domów znam i chetnie ci polece ..napisz na maila
          graszka37@poczta.onet.pl tu nie bede sie rozpisywać ale Ciovo jak najbardziej
          polecam.pzdr
    • izabela116 Re: szukam sprawdzonych kwater na Omiszu lub Ciov 24.01.07, 09:23
      www.trogir.pl na tej stronie spokojnie znajdziesz apartamenty do takiej
      kwoty,nawet poniżej jak dobrze poszukasz.portal wiarygodny,sprawdzony już przez
      wiele osób i po polsku - to przede wszystkim , zresztą człowiek który to
      prowadzi świetnie mówi i pisze po polsku,nazywa sie Vedran Lekic
      vedran@adriatravel.net
      Phone: +385 21 347 551 Phone: +385 21 341 020 do kontaktu polecam też skype
      pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka