Dodaj do ulubionych

czy w Chorwacji funkcjonują stołówki?

IP: 135.245.72.* 30.01.07, 13:11
Wybieramy sie w wakacje do Chorwacji, czy jest tam możliwe wykupienie obiadów
na dwa tygodnie, czy raczej stołować trzeba się w restauracjach?
Obserwuj wątek
    • proffet Re: czy w Chorwacji funkcjonują stołówki? 30.01.07, 16:39
      W niektórych hotelach można wykupić posiłki, ale to już problem indywidualny do
      załatwienia na miejscu
    • Gość: Aga Re: czy w Chorwacji funkcjonują stołówki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:59
      Byłam w różnych miejscach ale nigdzie nie widziałam stołówek jak nad naszym
      morzem. Jeśli nic sobie sami nie przygotujecie (w apartamantach jest normalna
      kuchnia) to pozostają wam tylko restauracje. W restauracjach jest dość drogo,
      zwłaszcza ryby z rusztu. W kartach podane są ceny za 100 gram a jak podadzą
      całą rybę to można dostać niestrawności przy rachunku. Zależy jeszcze na ile
      osób.
    • izabela116 Re: czy w Chorwacji funkcjonują stołówki? 30.01.07, 17:13
      polecam wynająć sobie apartament i przygotowywac posiłki samemu a co jakiś czas
      wyskoczyć sobie do uroczej knajpki i mieć luzik a nie stawiać sie na wyznaczoną
      godzinę , a poza tym tego czegoś co sie kryje pod nazwą "stołówka " to w
      Chorwacji nie spotkałam .pzdr.
    • Gość: Kaja Re: czy w Chorwacji funkcjonują stołówki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:15
      nie ma stołóewk, no chyba, ze w hotelach mozna wykupic - ale nie wiem nic na
      ten temat. W restauracjach drogo. Nie ma mnóstwa budek z żarciem typu fast - są
      ale głupi hamburger kosztuje z 10zł, pizza nie jest droga - mniej więcej jak u
      nas - wychodzi ok.20-30 zł.
      • Gość: cro-expert Re: czy w Chorwacji funkcjonują stołówki? IP: *.dsl.iskon.hr 30.01.07, 21:16
        sa restauracje podobne do stołowek, "Express restoran" -restauracja
        samoobsługowa
        cene dogodnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka