Gość: matylda IP: 135.245.72.* 30.01.07, 13:11 Wybieramy sie w wakacje do Chorwacji, czy jest tam możliwe wykupienie obiadów na dwa tygodnie, czy raczej stołować trzeba się w restauracjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proffet Re: czy w Chorwacji funkcjonują stołówki? 30.01.07, 16:39 W niektórych hotelach można wykupić posiłki, ale to już problem indywidualny do załatwienia na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: czy w Chorwacji funkcjonują stołówki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:59 Byłam w różnych miejscach ale nigdzie nie widziałam stołówek jak nad naszym morzem. Jeśli nic sobie sami nie przygotujecie (w apartamantach jest normalna kuchnia) to pozostają wam tylko restauracje. W restauracjach jest dość drogo, zwłaszcza ryby z rusztu. W kartach podane są ceny za 100 gram a jak podadzą całą rybę to można dostać niestrawności przy rachunku. Zależy jeszcze na ile osób. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela116 Re: czy w Chorwacji funkcjonują stołówki? 30.01.07, 17:13 polecam wynająć sobie apartament i przygotowywac posiłki samemu a co jakiś czas wyskoczyć sobie do uroczej knajpki i mieć luzik a nie stawiać sie na wyznaczoną godzinę , a poza tym tego czegoś co sie kryje pod nazwą "stołówka " to w Chorwacji nie spotkałam .pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: czy w Chorwacji funkcjonują stołówki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:15 nie ma stołóewk, no chyba, ze w hotelach mozna wykupic - ale nie wiem nic na ten temat. W restauracjach drogo. Nie ma mnóstwa budek z żarciem typu fast - są ale głupi hamburger kosztuje z 10zł, pizza nie jest droga - mniej więcej jak u nas - wychodzi ok.20-30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cro-expert Re: czy w Chorwacji funkcjonują stołówki? IP: *.dsl.iskon.hr 30.01.07, 21:16 sa restauracje podobne do stołowek, "Express restoran" -restauracja samoobsługowa cene dogodnie Odpowiedz Link Zgłoś