Gość: marek IP: *.tp.unicity.pl 08.02.07, 14:28 witam ! szukam sensownych sprawdzonych kwater w tych okolicach ! jakieś namiary już mam ale wolałbym mieć większy wybór mój mail marekspox29@op.pl jakby ktoś coś miał to dzieki z góry ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia257 Re: SPLIT-TROGIR IP: *.kaczory.net.pl 08.02.07, 14:30 sprawdz maila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka Re: SPLIT-TROGIR IP: *.tp.unicity.pl 08.02.07, 17:00 www.trogir.pl tam znajdziesz to czego szukasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: SPLIT-TROGIR IP: *.stella.net.pl 08.02.07, 17:07 a interesuje cię np. Nemira albo okolice Mariny, ściślej - Vinisce? mam sprawdzone kwatery na bardzo dobrym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: SPLIT-TROGIR IP: *.tp.unicity.pl 08.02.07, 19:46 w zasadzie wszystko mnie interesuje ,bo nie byłem w tym rejonie . Marina - słyszałem że bardzo malutka osadka,i troche nie ma co robić ,ktoś gdzieś nawet kiedyś napisal że tam nudno ale to była jedna wypowiedz. Bede wdzieczny za ten namiar również,i może bardziej pochlebne opinie na temat tego miejsca.dzieki bardzo.powyzej mój mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: SPLIT-TROGIR IP: *.stella.net.pl 09.02.07, 12:08 jeśli jesteś faktycznie zainteresowany, podaj mi swój adres, wyślę informacje o kwaterach. tak będzie lepiej, bo jak podam te adresy na forum, to natychmiast zrobi się tam potworny tłok i praktycznie nikt na tym nie skorzysta. Co do Vinisce - sprawdź to na mapie - jest to mini-osada rybacka i turystyczna, jeszcze mniejsza od Mariny, ale szalenie spokojna i cicha, wymarzone miejsce na prawdziwy wypoczynek. Jednocześniej jest to niezła baza do wypadów do Splitu, Trogiru, Salony. Nemira z kolei, traktowana jako przedmieście Omiszu, jest malowniczo położona niedaleko ujścia Cetiny (możliwość popływania wypożyczoną motorówką), ale trzeba mieć szczęście, by trafić kwaterę blisko morza. jeśli nie, to trzeba schodzić do plaży po stromych zboczach. Za to widoki - fenomenalne, podobnie jak np. w Drasnice. podaję adre, jeśli chcesz zapytać o konkretne namiary: jureszcz@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: SPLIT-TROGIR IP: *.tp.unicity.pl 09.02.07, 19:18 te namiary bardzo chętnie marekspox29@op.pl i dzieki wielkie za info.jeszcze kusi mnie Ciovo a zwlaszcza Slatine -slyszałem że ładne plaże.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madzia257 Re: SPLIT-TROGIR 12.02.07, 20:02 Plaże na Slatinie są wyjatkowo ładne-najładniejsze chyba na całej wyspie. Jesli chcesz podeślę ci kilka fotek na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@teo Re: SPLIT-TROGIR IP: *.toya.net.pl 16.02.07, 18:55 madzia257 napisała: > Plaże na Slatinie są wyjatkowo ładne-najładniejsze chyba na całej wyspie. W tym roku mam zamiar wybrac się na wyspę Ciovo ( moja pierwsza podróż do CRO ) i zbieram jak najwięcej informacji na ten temat i jeśli nie sprawi Ci problemu to również skorzystałbym z takiej oferty. Nazbierałem mnóstwo kwater na wyspie Ciovo, ale jednak to są wszystko zdjęcia reklamowe. Napewno inne jest wrażenie po zerknięciu w prywatne fotki ( mam na mysli tylko widoki plaży a jak się zawieruszy widok kwatery to też się nie obrażę, oczywiście z adresem ). Z góry dziękuję i pozdrawiam. Może uda mi się w tym roku smyknąć właśnie tam. Ślij na mc07@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzia257 Re: SPLIT-TROGIR 18.02.07, 21:21 wysłałam maila z fotkami i namiarami-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś