Dodaj do ulubionych

SPLIT-TROGIR

IP: *.tp.unicity.pl 08.02.07, 14:28
witam ! szukam sensownych sprawdzonych kwater w tych okolicach !
jakieś namiary już mam ale wolałbym mieć większy wybór
mój mail marekspox29@op.pl jakby ktoś coś miał to dzieki z góry !
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia257 Re: SPLIT-TROGIR IP: *.kaczory.net.pl 08.02.07, 14:30
      sprawdz maila pozdrawiam
    • Gość: graszka Re: SPLIT-TROGIR IP: *.tp.unicity.pl 08.02.07, 17:00
      www.trogir.pl tam znajdziesz to czego szukasz !
      • Gość: tom Re: SPLIT-TROGIR IP: *.stella.net.pl 08.02.07, 17:07
        a interesuje cię np. Nemira albo okolice Mariny, ściślej - Vinisce? mam
        sprawdzone kwatery na bardzo dobrym poziomie
        • Gość: marek Re: SPLIT-TROGIR IP: *.tp.unicity.pl 08.02.07, 19:46
          w zasadzie wszystko mnie interesuje ,bo nie byłem w tym rejonie .
          Marina - słyszałem że bardzo malutka osadka,i troche nie ma co robić ,ktoś
          gdzieś nawet kiedyś napisal że tam nudno ale to była jedna wypowiedz.
          Bede wdzieczny za ten namiar również,i może bardziej pochlebne opinie na temat
          tego miejsca.dzieki bardzo.powyzej mój mail.
          • Gość: tom Re: SPLIT-TROGIR IP: *.stella.net.pl 09.02.07, 12:08
            jeśli jesteś faktycznie zainteresowany, podaj mi swój adres, wyślę informacje o
            kwaterach. tak będzie lepiej, bo jak podam te adresy na forum, to natychmiast
            zrobi się tam potworny tłok i praktycznie nikt na tym nie skorzysta. Co do
            Vinisce - sprawdź to na mapie - jest to mini-osada rybacka i turystyczna,
            jeszcze mniejsza od Mariny, ale szalenie spokojna i cicha, wymarzone miejsce na
            prawdziwy wypoczynek. Jednocześniej jest to niezła baza do wypadów do Splitu,
            Trogiru, Salony. Nemira z kolei, traktowana jako przedmieście Omiszu, jest
            malowniczo położona niedaleko ujścia Cetiny (możliwość popływania wypożyczoną
            motorówką), ale trzeba mieć szczęście, by trafić kwaterę blisko morza. jeśli
            nie, to trzeba schodzić do plaży po stromych zboczach. Za to widoki -
            fenomenalne, podobnie jak np. w Drasnice. podaję adre, jeśli chcesz zapytać o
            konkretne namiary: jureszcz@poczta.onet.pl
            • Gość: marek Re: SPLIT-TROGIR IP: *.tp.unicity.pl 09.02.07, 19:18
              te namiary bardzo chętnie marekspox29@op.pl i dzieki wielkie za info.jeszcze
              kusi mnie Ciovo a zwlaszcza Slatine -slyszałem że ładne plaże.pozdr
              • madzia257 Re: SPLIT-TROGIR 12.02.07, 20:02
                Plaże na Slatinie są wyjatkowo ładne-najładniejsze chyba na całej wyspie. Jesli
                chcesz podeślę ci kilka fotek na maila.
                • Gość: m@teo Re: SPLIT-TROGIR IP: *.toya.net.pl 16.02.07, 18:55
                  madzia257 napisała:

> Plaże na Slatinie są wyjatkowo ładne-najładniejsze chyba na całej wyspie.
                  W tym roku mam zamiar wybrac się na wyspę Ciovo ( moja pierwsza podróż do CRO )
                  i zbieram jak najwięcej informacji na ten temat i jeśli nie sprawi Ci problemu
                  to również skorzystałbym z takiej oferty. Nazbierałem mnóstwo kwater na wyspie
                  Ciovo, ale jednak to są wszystko zdjęcia reklamowe. Napewno inne jest wrażenie
                  po zerknięciu w prywatne fotki ( mam na mysli tylko widoki plaży a jak się
                  zawieruszy widok kwatery to też się nie obrażę, oczywiście z adresem ). Z góry
                  dziękuję i pozdrawiam. Może uda mi się w tym roku smyknąć właśnie tam. Ślij na
                  mc07@op.pl
                  • madzia257 Re: SPLIT-TROGIR 18.02.07, 21:21
                    wysłałam maila z fotkami i namiarami-pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka