Gość: lola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:33 zaplanowałam juz wyjazd i zdecydowałam sie na ośrodek Medena w Trogirze mam takie pytanie czy był tam juz ktoś? chciałabym sie cos o nim dowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirek Re: apartamenty Medena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:27 Też planujemy tam jechać, w jakim terminie jedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: apartamenty Medena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 12:10 Mirek my jedziemy zaraz na początu lipca a z tego co słyszałam w biurze porózy to pani bardzo zachwalała ten ośrodek wiec mamy nadzieje ze bedzie fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka Re: apartamenty Medena IP: *.tp.unicity.pl 09.03.07, 21:52 widziałam hotel z zewnątrz- to duży obiekt, przy lesie, wygląda tak sobie,plaża dosyć fajna,zwirkowa,troche pokładów betonowych..pare budek z napojami itd- dosyć przyjemnie.Jeżeli o pokoje chodzi to słyszalam tylko że są bardzo zrożnicowane w sensie standardu..i takie po remoncie i przed remontem.Nie jest to Trogir, do Trogiru jest kawałek ..kursuje tramwaj wodny.To w ogóle takie miejsce na uboczu, tam jest tylko ten hotel,obok parking i nic więcej.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: apartamenty Medena IP: *.chello.pl 03.05.07, 23:35 w porządku, polecam, ale duzo ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MASZ Re: apartamenty Medena IP: *.gl.digi.pl 10.03.07, 13:34 Hotel jest duzy, dodatkowo otaczaja go bungalowy. To taki wakacyjny kombinat.Do Trogiru trzeba podjechac kilka kilometrow, dojsc pieszo np. brzegiem morza sie nie da. Da sie pospocerowac kawalek, jest nawet przy morzu kawiarenka z dobrymi lodami-juz poza osrodkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: apartamenty Medena IP: *.unused.zigzag.pl 12.03.07, 14:03 Ja polecam...Byłam tam pare lat temu w hotelu...i nie narzekam.Było fajnie.jedzenie tez dobre.Rezydentka była wówczas naprawde super i baaardzo pomocna!!! Spacerkiem na plażę...miejsce do pobiegania w lasku.. Do trogiru szłam piechotą!!!i był to fajny spacer.... Ja naprawdę polecam Medenę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: apartamenty Medena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 10:56 dzięki za informację :) Odpowiedz Link Zgłoś