Dodaj do ulubionych

apartamenty Medena

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:33
zaplanowałam juz wyjazd i zdecydowałam sie na ośrodek Medena w Trogirze mam
takie pytanie czy był tam juz ktoś? chciałabym sie cos o nim dowiedzieć?
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: apartamenty Medena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:27
      Też planujemy tam jechać, w jakim terminie jedziecie.
      • Gość: lola Re: apartamenty Medena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 12:10
        Mirek my jedziemy zaraz na początu lipca a z tego co słyszałam w biurze porózy
        to pani bardzo zachwalała ten ośrodek wiec mamy nadzieje ze bedzie fajnie :)
    • Gość: graszka Re: apartamenty Medena IP: *.tp.unicity.pl 09.03.07, 21:52
      widziałam hotel z zewnątrz- to duży obiekt, przy lesie, wygląda tak sobie,plaża
      dosyć fajna,zwirkowa,troche pokładów betonowych..pare budek z napojami itd-
      dosyć przyjemnie.Jeżeli o pokoje chodzi to słyszalam tylko że są bardzo
      zrożnicowane w sensie standardu..i takie po remoncie i przed remontem.Nie jest
      to Trogir, do Trogiru jest kawałek ..kursuje tramwaj wodny.To w ogóle takie
      miejsce na uboczu, tam jest tylko ten hotel,obok parking i nic więcej.pzdr.
      • Gość: kropka Re: apartamenty Medena IP: *.chello.pl 03.05.07, 23:35
        w porządku, polecam, ale duzo ludzi
    • Gość: MASZ Re: apartamenty Medena IP: *.gl.digi.pl 10.03.07, 13:34
      Hotel jest duzy, dodatkowo otaczaja go bungalowy. To taki wakacyjny kombinat.Do
      Trogiru trzeba podjechac kilka kilometrow, dojsc pieszo np. brzegiem morza sie
      nie da. Da sie pospocerowac kawalek, jest nawet przy morzu kawiarenka z dobrymi
      lodami-juz poza osrodkiem.
    • Gość: karola Re: apartamenty Medena IP: *.unused.zigzag.pl 12.03.07, 14:03
      Ja polecam...Byłam tam pare lat temu w hotelu...i nie narzekam.Było
      fajnie.jedzenie tez dobre.Rezydentka była wówczas naprawde super i baaardzo
      pomocna!!!
      Spacerkiem na plażę...miejsce do pobiegania w lasku..
      Do trogiru szłam piechotą!!!i był to fajny spacer....
      Ja naprawdę polecam Medenę...
      • Gość: lola Re: apartamenty Medena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 10:56
        dzięki za informację :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka