Dodaj do ulubionych

Kto był w Drasnice?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:58
Czy ktoś był w Drasnice? Interesuje mnie wszystko na temat tej małej
miejscowości, jestem w trakcie rezerwacji ale chce sie jeszcze upewnic czy
aby warto. Preferuje małą i cichą miejscowość a ona ponoć taka jest. Ale
jakie są plaże ? A może ktoś zna apartamenty u "URLIĆ MILANA" będze wdzięczna
za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: gooska Re: Kto był w Drasnice? IP: 80.48.237.* 12.03.07, 12:01
      bylam w zeszlym roku:)
      miejscowosc urocza. Mala, choc coraz wiecej turystow. Duzo polakow, czechow
      itp. plaze kamieniste, malenkie. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz dzikie
      plaze :)
      Gaje oliwne, figi.
      Mieszkancy sympatyczni.
      wiekszosc apartamentow znajduje sie nad samym morzem.
      Maly port.
      Woda czysta, zwlaszcza na wspomnianych dzikich plazach...a raczej ich
      miniaturach:)

z pewnoscia tam wroce....

jesli chcesz wiedziec cos konkretnego to pytaj.
      gooska
      • Gość: BK Re: Kto był w Drasnice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:19
        Dzięki. A co z tym portem ? Coś słyszałam że woda brudna ? Troche mnie
        pocieszyłaś że są jakieś dzikie plaże bo nie lubie tłumów wole gdzieś w zaciszu
        się wygrzewać :) Widziałam pare zdjęć z plaży i wygląda na to że są one bardzo
        wąskie i troche tłok tam był. Mój apartament usytuowany jest na Novy Put 10 do
        morza jest 100m więc nie leży nad samym morzem. Wiesz cos na ten temat?
        • Gość: zbynek Re: Kto był w Drasnice? IP: *.c153.petrotel.pl 12.03.07, 22:54
          jest to mała wieś z jednym sklepem - no i zaciekawych plaż tam nie ma.
        • Gość: gooska Re: Kto był w Drasnice? IP: 80.48.237.* 13.03.07, 08:53
          woda jedynie w porcie nie jest pierwszej czystosci. nie wiem gdzie jest ten
          Twoj apartament. przypiszczam, ze w tej czesci blizej Podgory.
          W miejscowosci faktycznie jest jeden sklep, ale w zupelnosci wystarcza.
          dziekie plaze o ktorych mowie sa w przeciwnym kierunku. to takie malenkie
          zatoczki gdzie zmiescisz tylko dwa koce :) wiec ludzi tam nie ma.
          nie wszystkim moze sie podobac ta miejscowosc....jednak dla amatorow ciszy i
          braku knajp polecam.
          • Gość: tom Re: Kto był w Drasnice? IP: *.stella.net.pl 13.03.07, 16:33
            jeśli masz ochotę poznać szczegóły - podaj maila, podeślę Ci kilka fotek z
            ubiegłorocznego urlopu (wrzesień). Miejscowość sympatyczna, 340 mieszkańców
            stałych, jeden Konzum, jedna poczta z niezłym kantorem wymiany walut, bodaj
            dwa-trzy automaty telefoniczne, sprawne naturalnie. Idealne miejsce na spokojny
            wypoczynek. Woda świetna, może z wyjątkiem zatoczki portowej. upierdiliwi bywają
            czasami tylko wodnoskuterowcy i hałaśliwe wycieczkowce podpływające do wioski
            (zwłaszcza jak są napełnione Italienami). My byliśmy bardzo zadowoleni, a za
            cały dom (cały, dla jakichś 6 osób) i dużym tarasem, położony blisko plaży,
            płaciliśmy 30 EU.
            • Gość: BK Re: Kto był w Drasnice? IP: *.chello.pl 13.03.07, 20:46
              To podeślij mi te fotki na maila b.lang@vp.pl z góry dziekuję
            • Gość: becia Re: Kto był w Drasnice? IP: 195.47.201.* 21.05.07, 11:46
              ja poprosze:-) i szczególnie jakies szczególy i namiary na dom w którym
              mieszkaliście sbecia@gazeta.pl
            • terria1 Re: Kto był w Drasnice? 05.08.07, 12:31
              Witam, właśnie szukamy z rodzinką spokojnego miejsca na wypoczynek. Byłbym
              ogromnie wdzięczny za kontakt, ewentualnie fotki i namiary. Z góry dziękuję i
              pozdrawiam:) Mój mail: p-patrol@wp.pl
            • Gość: Mirek Re: Kto był w Drasnice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 16:57
              30 euro za cały dom,w którym roku to było.
    • ankabrt do Tom 15.03.07, 11:38
      Interesuje mnie dom o którym pisałeś. Będę wdzięczna za namiary na adres
      gazetowy.
      Ania
      • Gość: tom Re: do Tom IP: *.stella.net.pl 15.03.07, 14:02
        podaj mi swój mail, wyślę Ci namiary do naszego przyjaciela gazdy w Drasnice. on
        oprócz tego domu ma jeszcze drugi apartamentowiec w środku wioseczki, bliżej
        portu i takiej bardziej ogólnej plaży. mój mail: jureszcz@poczta.onet.pl
        • Gość: gooska Re: do Tom IP: 80.48.237.* 16.03.07, 08:29
          30 eur za caly dom?

poprosze rowniez o namiary i ewentualne zdjecie tego domu (jesli mozna)
          skojarze wtedy, ktory to :)

gooska@gazeta.pl
          • Gość: BK Re: do Tom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 10:32
            30 euro ale we wrześniu ::)) tak pisał Tom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka