Gość: roberto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 20:21 Jak tam jest,jakie plaże,podobno to jest raj dla naturystów,może spróbujemy z żonką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bah77 Re: Vrsar... 03.04.07, 01:10 Zajrzyj tu: www.istra.com/vrsar/hotel_kamp.asp?j=cro&tip=fkk&meni=smjestaj bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna-kowalska21 Re: Vrsar... 20.10.14, 18:44 Byłam w tym miasteczku, dokładnie na campingu o którym zapewne myślał autor wątku. Camping super, wolność i bez skrępowania można po odpoczywać na łonie natury, wyspa wchodząca w skład campingu to już w ogóle rewelacja. Vrsar również super, choć bardzo mały. Ogólnie polecam bo małe kameralne miasteczko z super ofertą turystyczną. Fotki Vrsaru znajdziesz na Pinterescie -> www.pinterest.com/pin/396598310909962824/ Generalnie miasteczko urzeka swoim klimatem. pozdrawiam Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
fimek14 Re: Vrsar... 03.07.15, 01:23 Witam moje imie rowniez Katarzyna☺mam takie pytanie czy domek na tym campingu zalatwiala pani sobie przez internet czy na miejscu??i moglaby mi pani orientacyjnie napisac jaki to koszt na tydz.w sezonie np.2sypialniany czyli 4osobowy..bylabym wdzieczna za jakiekolwiek info.. Odpowiedz Link Zgłoś