Gość: asia IP: *.bydgoszcz.agora.pl 02.06.03, 12:40 No właśnie, czy ktoś był na tej wyspie. W ubiegłym roku bylam na Hvarze, podobało mi się. Czy na Visie też jest ladnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irek Re: Vis - jak tam jest IP: *.consoft.com.pl 02.06.03, 14:04 W Chorwacji byłem już chyba wszędzie, również na Hvarze. W zeszłym roku zaliczyłem Vis. Jest bosko. Klimat ekstra ( trzy razy w roku pada deszcz). Mnóstwo winnic. Do zwiedzenia stare bazy wojskowe z czasów Tity no i różnorodność plaż. Oczywiście wszędzie trzeba dojechać samochodem. Jest tam też, co jest ważne dla stołujących się nie w restauracjach, market spożywczy, w którym ceny są bardzo przystępne. Chcesz wiedzieć coś więcej, to napisz do mnie - irekd@consoft.com.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b-k Re: Vis - jak tam jest 04.06.03, 15:08 Byłem w zeszłym roku , pięknie, dużo małych i przeslicznych plaż-polecam.Mogę tez podać adres ładnego i wygodnego apartamentu w Komiży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Vis - jak tam jest IP: *.bydgoszcz.agora.pl 04.06.03, 18:40 b-k napisał: > Byłem w zeszłym roku , pięknie, dużo małych i przeslicznych plaż-polecam.Mogę > tez podać adres ładnego i wygodnego apartamentu w Komiży. Podaj, proszę. Ja planuję wyjazd w okolice miasteczka Vis, ale jeśli w Komiży jest ladniej, to zmienię plan. Odpowiedz Link Zgłoś
b-k Re: Vis - jak tam jest 04.06.03, 19:24 Antica Trbojević tel.o21/713-838, Put Benediktinaca bb - Komiża my zdecydowaliśmy się pojechać na Vis po obejżeniu tej stronki republika.pl/gonzalez_gonzalez/Jeśli masz jakies pytania chetnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
b-k Re: Vis - jak tam jest 04.06.03, 19:27 jeszcze raz adres tej strony , bo chyba coś namotałem republika.pl/gonzalez_gonzalez/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Vis - jak tam jest IP: *.pl / 192.168.100.* 16.06.03, 09:26 Jestem zmartwiowna. W środę jadę na Vis. Sprawdziłam dziś rano pogodę w internecie i spotkała mnie przykra niespodzianka.W czwartek w Splicie i w Dubrowniku ma być 21-22 stopni. To zimniej niż w Polsce! Na Visie będzie temperatura podobna,bo to dość blisko. Zastanawiam się czy nie wziąć rowerów, bo jeżeli nie opalanie i pływanie,to co? Ale czy na Visie są drogi, po których można jeździć rowerami? Będę mieszkała w okolicy miasteczka Vis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Vis - jak tam jest IP: *.gdynia.mm.pl 10.06.03, 19:50 Właśnie wróciłam po dwutygodniowym pobycie u moich przyjaciół na wyspie VIS.Byłam tam trzeci raz i we wrześniu będę tam znowu.Znam cała Chorwację,nad Adriatyk jeżdżę od ponad 20 lat.Jest to jedno z najpiękniejszych miejsc dla tych wszystkich,ktorzy kochają piękną,niezniszczoną i nieskażoną przyrodę,ciszę,wspaniałe widoki no i VIS to raj dla płetwonurków.Jeżeli chcesz więcej na ten temat (ceny,adresy itp podaję mój adres e- mail:jadran@gazeta.pl).Nie polecam pobytu ani w Komiży ani w miejscowości Vis.Są przepięknie usytuowane na samym Adriatykiem wille (15-20 m od brzegu morza).To jest to!!!Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Vis - jak tam jest IP: *.bialystok.agora.pl 13.06.03, 16:06 Mma krótkie pytanko, ile trzeba zapłacić za pokój (niestety prawdopodbnie pojedziemy tylko we dwie osoby) za dzien i np. za tydzień. Pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
b-k Re: Vis - jak tam jest 13.06.03, 19:16 My we wrześniu płacilismy 20 euro za dobę w apartamencie (3 osoby)w Komiży Odpowiedz Link Zgłoś