olcinium 31.05.07, 18:57 Oferujemy pokoje w Apartamentach Milla. Apartamenty, kwatery, nocleg. Web: apartments.users.cg.yu E-mail: gimo@cg.yu Ceny: 6-10 euros Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotadu Re: Polecam Ulcinj, Czarnogora 01.06.07, 21:20 witam czy możesz napisac cos wiecej o kwaterach czy sa sprawdzone, jak z wyżywieniem plaza itp jestem zainteresowana wyjazdem z 4 letnim dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .MK. Re: Polecam Ulcinj, Czarnogora IP: 81.18.61.* 03.06.07, 10:41 Restauracje sa bardzo blisko. Kwatery sa prawie nowe i wyposazone a tanie. To jest sto metrow od "Malej Plazy" ktora jest nie dobra, ale obok sa inne ciekawe plaze. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Polecam Ulcinj, Czarnogora 01.06.07, 21:24 aha i jeszcze jedno ile czasu trzeba liczyc na dojazd? Odpowiedz Link Zgłoś
olcinium Re: Polecam Ulcinj, Czarnogora 02.06.07, 17:04 Do you speak english dorotadu? please, e-mail me on gimo@cg.yu Odpowiedz Link Zgłoś
olcinium Re: Polecam Ulcinj, Czarnogora 11.06.07, 21:59 Pokoje w Ulcinj. bez posrednikow. Ceny 6-10euros. apartments.users.cg.yu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolka Re: Polecam Ulcinj, Czarnogora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 22:10 Witam Czy cały Ulcinj jest taki na pewno nie? Sama starówka jeszcze jak cię mogę, ale odejdziesz kawałek dalej to już śmietnik Mała plaża w mieście bardzo mała i zatłoczona Duża plaża za miastem –duża, ale jedziesz ok. 1 do 1,5h i powrót to samo Ja się nabrałem na reklamę kosanowiczów i wylądowałem za Ulcinjem A tam to już haj jak na foto I jeszcze Do sklepu 3km Na plażę tylko samochodem lub pieszo 1h Warunki poniżej standardu (brudno) Ceny za noclegi w tej okolicy od 5 do 8 e bez pośredników Kosanowicz chciała 8 e właścicielce zapłaciłem 5e ( ona tylko pośredniczy Kwatery bez problemu dostaniesz Mało turystów Kotor i Budwa można jechać im dalej tym gorzej Tak ogólnie polska lat 70 tych Pozdrawiam inst.elektryczne@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś