Dodaj do ulubionych

odstąpie tani apartament

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 07:32
na ciovo.
Obserwuj wątek
    • Gość: DUDEK Re: odstąpie tani apartament IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.07, 12:14
      w jakim okresie i za ile
      • Gość: wojtek Re: odstąpie tani apartament IP: *.gaz.zabrze.pl 28.06.07, 12:19
        Tani to znaczy za ile na glowe i na ile tych glow on jest, poza tym prosze
        podac miejscowosc i w jakim okresie - pozdrawiam - info prosze NA KANAL8@WP.PL
        • Gość: puszatek Re: odstąpie tani apartament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:24
          apartament sklada się z 2 sypialni 2-osobotych. pokój dzienny, aneks kuchenny,
          łazienka +wc, taras z widokiem na morze. termin to 14-21 lipiec. aaaaa cena za
          dzien to 47 euro. reszte na prv. niente09@poczta.fm lub gg.4902268
          • mika11112 Re: odstąpie tani apartament 01.07.07, 13:00
            czy mogłabym dostać jakieś namiary na ten apartament, zdjęcia pokoi, łazienki,
            pozostałe wolne terminy itp.?
            • Gość: puszatek Re: odstąpie tani apartament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:42
              Ja nie jestem pośrednikiem, ani właścicielem apartamentów i nie dysponuje
              wiadomościami na temat wolnych terminów. Ja chcę po prostu odstąpić komuś
              apartament, który zarezerwowaliśmy dla siebie w połowie lipca - niestety nie
              mozemy jechać, a zaliczka już dawno wpłacona. jak ktos jest zainteresowany to
              podam więcej szczegółów na niente09@poczta.fm lub gg.4902268

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka