maczek1 01.08.07, 17:03 Witam Was, Czy Wy również macie kłopot z otwarciem strony www.cro.pl? Proszę o wskazówki, która część Chorwacji jest polecana dla rodzin z dziećmi (głównie chodzi o plażę) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kir Re: chorwacja pierwszy raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 19:54 Co do Cro.pl problemów nie mam. Otwiera się i forum chodzi dobrze Co do miejsc z dziećmi to zalezy jakimi. Przede wszystkim plaża żwirkowa jest lepsza wg wielu niż piaszczysta bo nie ma problemu z czyszczeniemi się z piasku, mniej śmieci itd. Plaze żwirkowe są praktycznie wszędzie Które miejsca sa dobe wg mnie a) takie gdzie nie ma ruchu samochodowego (dalej od Jardanki) b) tam gdzie jest mało ludzi i ci dizcko nie zginie w tłumie. Uniakł bym miejsc drogich i popularnych np Rab, Makarska (samo miasto), Novalija, Vodice, niektórych miejsc na Istri np Porecz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: chorwacja pierwszy raz IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.08.07, 16:59 Polecam Omis piekna plaza piaszczysta i najwazniejsze żę dzieci mogą wejsc do wody bezpiecznie ok 50 metrow jest płytko .Wrociłem 29 lipca było rewelacyjnie Polecam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś