Gość: TS IP: 89.100.179.* 27.08.07, 12:01 Czy ktoś z Was mógłby mi udzielić informacji, czy na granicach pomiędzy Chorwacją, Bośnią i Czarnogórą są jakieś sklepy bezcłowe gdzie można się zaopatrzyć w alkohol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bratek13 Re: sklepy bezcłowe 28.08.07, 00:41 Między Czechami a Austrią jest sklep wolnocłowy-w Mikulovie- czynny od 8.30 do 22 ( w niedziele krócej na pewno) jest również na granicy słoweńsko- austriackiej-ale..... koszmarne zaopatrzenie! nie kupiłam tam nic. W Mikulovie wybór alkoholi duży-cen nie znam bo kupowałam tylko malibu;-)i słodycze dla dzieciaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: sklepy bezcłowe IP: *.telpol.net.pl 28.08.07, 05:55 Sklepy w Mikulovie i Znojmo to już nie są sklepy bezcłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burdygal Re: sklepy bezcłowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 17:25 Jest kilka sklepów bezcłowych między granicą Chorwacji i Czarnogóry. Ale ceny nie są takie rewela jak kilka lat temu, mimo wszystko mozna kupic np. 1l Stock za 5 euro. Odpowiedz Link Zgłoś