Gość: Bo IP: 217.11.134.* 17.07.03, 14:06 Kto był w tym roku na Murterze? Byłem tam cztery lata temu ale nie pamietam czy bul tam bankomat. Zastanawia mnie tez poziom cen na tej urokliwej wyspie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beta Re: Murter w tym roku? IP: *.cpu / 10.0.17.* 18.07.03, 07:57 Jeżeli dobrze pamiętam to jest w Tisno,ale ja nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeno Re: Murter w tym roku? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 10:23 Byłem w zeszłym roku - bankomat był na przeciwko banku w cantrum Murteru. Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: Murter w tym roku? 18.07.03, 10:32 Pod koniec czerwca tego roku nocowałam jedną noc w miejscowości Jezera - w kwaterach prywatnych, pokój dwuosobowy z łazienką i balkonem za 130 kun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: Murter w tym roku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 17:01 Wielkie dzieki. Mam nadzieje ze Visa Electron nie nawali. Najwyzej bedziemy jesc figi i spac na skałach. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Murter w tym roku? IP: *.centertel.pl 21.07.03, 14:12 Byłam na początku w lipca na Murterze. Nie ma problemu, bankomat jest w samej miejscowości Murter. Wyspa jest ładna, ale przede wszystkim dla jachtów (jest ich tam mnóstwo, ponieważ maja dużo przystani. Zwykłym (zmotoryzowanym:)) turystom doskwiera brak plaż na wyspie... Odpowiedz Link Zgłoś