Gość: danielte IP: *.w193-248.abo.wanadoo.fr 21.07.03, 15:44 Witam. Ma ktos jakiekolwiek doswiadczenia z ta firma? Czy warto w ogole zawracac sobie glowe? Interchome w HR? Dzieki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szcz Re: INTERHOME??? IP: *.czes.gazeta.pl 21.07.03, 16:31 Byłem w zeszłym roku. Firma solidna, oferta dobra i - co najważniejsze - zgodna z opisem. Warto więc szukać u nich, ale do Chorwacji można też jechać w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczek Re: INTERCHOME??? IP: 195.20.110.* 23.07.03, 11:31 Ja właśnie wróciłam z HR. Byłam z Interchome w HR i jestem bardzo zadowolona. Warunki takie jak opisane w katalogu, domek śliczny, miejsce itp - wszystko ok. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danielte Re: INTERCHOME??? IP: 205.214.205.* 30.07.03, 02:50 wielkie dzieki za opinie... Juz sie kajam za interCHome, ale to w goraczce wakacyjnych wyjazdow ;) i... prosze o wiecej. czy mozna na miejscu przedlozyc pobyt? jakie jest wyposazenie? powiedzmy standard **** pozdrawiam nota bene z karaibow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: INTERCHOME??? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 10:41 Byłam w HR przez Interhome. Bardzo solidna firma, oferta zgadzała się z rzeczywistością. Byliśmy bardzo zadowoleni i bardzo miło przywitani przez gospodarzy (piwkiem). Polecam Tą firmę jak najbardziej. Udanych wakacji pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: INTERCHOME??? IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 16:45 Byłem w Chorwacji z ta firma juz dwukrotnie , a w tym roku jade po raz trzeci bo warto. Podzielam opinie przedmówców , wszystko co jest podane w katalogu zgadza się , no może z wyjątkiem odległości do plaży, czasem ta odległość jest trochę dłuższa . Poza tym reszta jest Ok. Polecam i życzę miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: INTERCHOME??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 20:13 Nie ma sensu jechac przez posrednikow to tylko wyciaganie pieniedzy. Spokojnie mozna jechac samemu i bedzie o polowe taniej i wszystko zaplacisz na miejscu widzac co ci oferuja. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: INTERHOME??? 22.08.03, 22:53 Korzystałem z tej firmy wielokrotnie jadąc do Hiszpanii. Do Chorwacji jadę w tym roku po raz pierwszy i wziąłem apartament dla dwóch osób w okolicach Trogiru - cena za 7 dni łącznie z ubezpieczeniem 635 zł. Wychodzi 90 zł za dobę za dwie osoby. To chyba nie jest wygórowana cena. Gdyby podobne ceny oferowała w Hiszpanii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danielte Re: INTERHOME??? IP: 63.160.9.* 29.08.03, 16:31 Ja wybieram sie w drugiej polowie wrzesnia ,co ciekawe tez do Trogiru;) Bede wdzieczny za relacje po twoim powrocie. Pozdrawiam, Daniel. mam nadzieje ze wrocisz do tego czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: INTERHOME??? 29.08.03, 22:46 Niestety w Trogirze będę dopiero od 27 września (takie krótkie przedłużenie sobie lata). Odpowiedz Link Zgłoś