Gość: bonar IP: *.telpol.net.pl 21.10.07, 19:30 Witam, poszukuję sprawdzonej kwatery w tym pięknym miasteczku. Planujemy wyjazd w końcówce czerwca, pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr 4a Re: Rovinj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 15:28 Poniżej mój krótki opis pobytu na Istrii/Rovinj. Trzeba też poszukać w archiwum lub na www.Cro.pl. Byłem z rodziną 2 tygodnie we wrześniu tego roku w Rovinj. Nocleg u sympatycznych Chorwatów p. Vesna i Davor Poropat (detale - www.istra.com/private2/objekt.aspx?id=1065&j=cro). Apartament bardzo duży i wygodny (ponad 90 m2)z 2 sypialniami i 2 łazienkami, kuchnia z salonem. Blisko starego miasta i centrum (10- 15 minut pieszo), ceny za nocleg bardzo rozsądne (można negocjować). Rovinj to świetne mijsce wypadowe samochodem, proponuję: Porec, Pula, Motovun i Groznjan, Dvigrad a nawet jeden dzień samochodem w Wenecji (ok 3,5 godz w jedna stronę). Mając porównanie z Dalmacją, następny urlop jednak na południu Chorwacji. Plaże, kolor morza, palmy, góry schodzace do morza - Dalmacja to jest to !!! Poza tym trochę cieplej, zwłaszcza jak jedziemy przed lub po sezonie. Pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Rovinj IP: *.telpol.net.pl 24.10.07, 13:22 Dzięki wielkie, zgadzam się jeżeli chodzi o Dalmację. Byłem w Tucepi, zaliczyłem wjazd na Biokovo(100% polecam) i polecam te rejony. Ja natomiast chcę powrócić na Istrię nie ze względu na mnie lecz moich bliskich i znajomych i mam im posłużyć za pilota wycieczki, dlatego też szukam namiarów na sprawdzone kwatery. Byliśmy w Rovinj i kwaterę mieliśmy można powiedzieć w punkcie zero w samym centrum, choć tanio, jednak warunki to nieporozumienie. Nadal, jeżeli można prosić o namiary, liczę na stałych cromaniaków. pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Rovinj IP: *.telpol.net.pl 26.10.07, 15:14 Jestem cierpliwy i wierzę w cromaniaków. Czyżby Polacy nie jeździli do Rovinj? pozdrawiam i proszę zainteresujcie się moim tematem Odpowiedz Link Zgłoś