Dodaj do ulubionych

Promajna, Jeziora Plitvickie, Istria, Postojna

02.05.08, 11:03
Witam! Szukam konkretnych namiarów (e-mail, zdjęcia) na TANIE kwatery w w/w miejscach dla 4 dorosłych osób i małego dziecka na przełomie maja i czerwca. Nie chcę korzystać ze stron z pośrednictwem w rezerwacji, a bezpośrednio skontaktować się z gospodarzami.
Najlepiej gdyby to był apartament z dwoma oddzielnymi sypialniami w niewielkich, spokojnych miejscowościach.
Proszę o podpowiedź, która miejscowość jest najładniejsza na Istrii - głównie pod względem architektury i plaż. Z góry dziękuję i proszę o ewentualne namiary na adres: turnat(małpka)gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Promajna, Jeziora Plitvickie, Istria, Postojn IP: *.streamcn.pl 02.05.08, 13:49
      Myślę ze o tej porze to nie trzeba zadnych rezerwacji, bo będzie
      kwater do wyboru. Zostaniesz w miejscu które będzie Wam odpowiadać a
      cenę będziesz negocjował
      • Gość: marza71 Re: Promajna, Jeziora Plitvickie, Istria, Postojn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 13:55
        Sądzę ze nie ma sensu sobie niczego rezerwować zwłaszcza wtym okresie, wybierzesz sobie to co będzie tobie się podobało i cenowo i pod względem twoich oczekiwań Ja byłam w Umag a wycieczki samochodowe zawsze mozna sobie zrobiś chociazby do Puli (warte polecenia koloseum i oceanarium).
    • Gość: Busio Re: Promajna, Jeziora Plitvickie, Istria, Postojn IP: 194.29.130.* 05.05.08, 10:53
      www.postojna.si.To jest strona miasta Postojna.Wejdz do czerwonej zakladni "za
      turiste", wyświetli się lista, wejdż do "prenocisca" i tam masz miejsca
      noclegowe w okolicy jaskini Postojnej, począwszy od hoteli , apartamenty, pokoje
      itp.Pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka