Gość: zocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:07 Jadąc w czerwcu pod koniec 22-27,znajdę dla rodziny 4os kwaterkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Remo Re: Orebic IP: *.generacja.pl 11.05.08, 22:37 Bez problemu znajdziesz. Sezon zaczyna się 1 lipca a tak naprawdę robi się gęsto po 15 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ston Re: Orebic IP: 81.210.21.* 11.05.08, 23:42 Na luziku. Można przebierać jak w ulęgałkach. Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Orebic IP: *.streamcn.pl 12.05.08, 13:50 Zachęcam CIę do szukania w okolicy kampingu Perna i dalej , niebywale urokliwe miejsca. W czerwcu wybierzesz co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Re: Orebic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 18:17 Jadąc w ciemno gdzie szukać apartamentów,na początku czy na końcu Orebica. Która plaża jest ciekawsza piaszczysta czy pozostałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Orebic IP: *.streamcn.pl 12.05.08, 21:50 Piaszczysta plaża jest przy wjeżdzie do Orebicza ale dla mnie piękniej jest za Orebiczem ok 4 km w okolicy kampingu Perna. Przy kampinguplaża jest drobno kamienisa , miejsce rowniez piaszczyste ale zaletą jest przestrzeń i naturalne zacienienie piniami. Tam ory wynurzają sie z morza , widok na Korczulę odległa na wyciagniecie ręki i najlepsza knajpka Vrgorac lub Vrgradac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ston Re: Orebic IP: 81.210.21.* 14.05.08, 22:51 Kolega ma rację, ja polecam konobe Babilon nieopodal kościoła jedzonko pyszota. Generalnie byłem w kilku miejscach w Cro i jakoś w Orebicu jest mi najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Orebic IP: *.streamcn.pl 15.05.08, 11:15 Przy planach wyjazdu do Orebicza proszę spojrzeć na ofertę biura funclubu www.funclub.pl i ich propozycję hotelu Komodor/hotel kl turystycznej/ ale polożony przy plazy niebywale piękne miejsce lub bungalowy będąc w obu przypadkach bliżej natury. Można nie kupować przez biuro ale przed i po sezonie zobaczyć na miejscu to rozwiązanie bo sądzę iż bez problemu będą miejsca.Jeśli to nie będzie odpowiidać to w zasięgu ręki w tym czasie będą apartamenty do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelin Re: Orebic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:21 czy są dyskoteki w Orebicu i korty do tenisa ziemnego Odpowiedz Link Zgłoś
emikaa Re: Orebic 17.05.08, 15:40 Dyskoteki? Nie widzialam, a bylam 2 razy, jakis dancing raczej, ale malo osob tanczylo. Generalnie orebic to niewielka i bardzo spokojna miejscowosc... Kortow tez nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Orebic IP: *.streamcn.pl 17.05.08, 11:05 Ja jestem w Orebiczu we wrześniu a to zdecydowanie po sezonie , ale dyskoteka jest i korty tenisowe są przy hotelu Bellevua, a dyskoteka dodatkowo w okolicy kampingu Perna i na Korczuli Ich muzykę graja w wielu miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Orebic IP: *.streamcn.pl 17.05.08, 11:28 Wydaje mi się ze kortysą też przy hotelu Orsan Odpowiedz Link Zgłoś
emikaa Re: Orebic 17.05.08, 15:42 Przepraszam, jednak korty sa ;) dyskoteka ponoc tez, widac bywalismy w innej czesci miasteczka... albo czego innego szuaklismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jj Re: Orebic IP: *.streamcn.pl 18.05.08, 11:51 Nie wiem czy te korty nie są dostępne tylko dla mieszkańców hoteli Odpowiedz Link Zgłoś