Gość: marcelowa IP: *.icpnet.pl 18.06.08, 16:09 chcialabym się zapytać o opinie - czy ktoś był? widział? będę zobowiązana; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daniel Re: hotel Labineca Gradac IP: 195.205.209.* 20.06.08, 18:14 mamy tam zarezerwowany pobyt od 19 lipca :) ..pierwszy raz - takze opiniami sie nie podziele ...ale jak "zgraja" sie terminy nasze to moze sie spotkamy? .. p.s. jedziemy autkiem ;) danbeat@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelowa Re: hotel Labineca Gradac IP: *.icpnet.pl 26.06.08, 18:48 my wybieramy się we wrześniu - także po powrocie chętnie posłuchałabym waszych wrażeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 26.06.08, 22:24 Kiedy dokładnie macie pobyt i skąd jedziecie? Ja jadę w terminie 1-13.09 - rodzinka 4-osobowa z łódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_bialystok Re: hotel Labineca Gradac IP: *.client.duna.pl 15.07.08, 15:00 Witam. Byłem w tym hotelu z rodziną 9 nocy. Całkiem przyjemnie, bezpośrednio z hotelu wyjście na plażę (niestety mała i trzeba wcześnie zajmować miejsca. Obsługa w hotelu jest bardzo dobra. Jedzenie w miarę, jest go dużo ale nie nastawiajcie się na specjały. Jeśli macie wybór to proponuję pokoje położone na niższych piętrach ze względu na jedną windę małą i wiecznie zapchaną (dmuchańce wszelkiej wielkości). Pokoje czyste ale małe - mieliśmy 2-kę z dostawką. Na basen przy hotelu lepiej się nie nastawiać woda jest mętna i niezachęcająca. Ale morze, pogoda i przepiękne widoki- tego nie brakuje. Polecam wypad promem na Hvar z Drvenika (15 min od Gradaca) a i jeszcze jedno jeśli możecie planujcie podróż w środku tygodnia - bez korków. Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelowa Re: hotel Labineca Gradac IP: *.icpnet.pl 15.07.08, 20:15 o dzieki! fajnie ża takie dobre rzeczy napisałeś bo dziś ostatecznie zapłaciłam za wyjazd :) na basen troche się czaiłam bo boję się że woda w morzu nie będzie juz za ciepła - szczególnie dla malucha... może trafie na wodę po czyszczeniu :)oby... my jedziemy dopiero 21 września - więc pewnie tłumów na plaży już nie będzie :) mam pytanie odnośnie promu na Hvar - jaki to wydatek? i czy autem jechać? i w jakieś konkretne miejsce - skoro byłeś możesz polecić :)) aha - i co z tymi leżakami na plaży - faktycznie 2 euro za godzine?? bo jak dziś to zobaczyłam to myslałam że padne z wrażenia :((( Odpowiedz Link Zgłoś
jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 14.09.08, 22:46 My już pobyt mamy za sobą. Pogoda była rewelacyjna, natomiast podczas powrotu koszmarna. Lało przez 3/4 Chorwacji i jeszcze trochę na Węgrzech. Byliśmy w Dubrowniku, na górze Św. Jura i na Korczuli, a wracając zwiedziliśmy jeszcze Trogir. Tłumów na plaży i basenie nie było, jedzenie faktycznie mogłoby być bardziej urozmaicone jak dla mnie (mój mąż natomiast nie narzekał). Proponuję niższe piętro, ponieważ jedna winda co jakiś czas nawalała. Miejscowość generalnie spokojna, a widoki rewelacyjne. Życzę miłego pobytu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 21.07.08, 13:30 Ja mam jeszcze pytanie odnośnie plaży i morza - czy konieczne są buty ochronne i jaka jest powierzchnia? Orientujesz się może jak z pokojami w budynkach bocznych i ile tam jest pięter? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: hotel Labineca Gradac IP: *.pke.pl 22.07.08, 06:55 Leżaki na plaży są w cenie 25 kun za dzień, buty do wody konieczne , bo jest dużo jeżowców i nieprzyjemnych kamieni, hotel ładnie położony, blisko do plaży i miasteczka, pokoje małe jeśli ktoś ma jeszcze dostawkę to jest ciasno, łazienki też malutkie,ale czysto. y byliśmy na wycieczce na Korczuli, piękne miasto, cena od osoby z Gradaca to 200 kun.Ogółnie wspaniale połóżone miasteczko i piękne widoki z hotelowych pokoi i tarasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: hotel Labineca Gradac IP: 80.53.12.* 22.07.08, 09:52 Czy do Korczuli płyneliście z jakąś zorganizowaną wycieczką, czy prywatnie, na własną rękę? Wybieramy się niedługo do Gradaca i planujemy wypad na Korczulę :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: hotel Labineca Gradac IP: *.pke.pl 22.07.08, 14:55 Wykupiliśmy wycieczkę w porcie w Gradacu, płynie się ok.2,5 godz, na miejscu 3 godz czasu wolnego, w drodze powrotnej posiłek na łodzi w formie ryby z grilla z sałatką i strasznej rakiji oraz kwadrans na kąpiel na otwartym morzu dla chętnych.Powrót ok. 18-19 do portu w Gradacu.Czas wolny na wyspie wystarczający, żeby zwiedzić cudne miasteczko ,a nawet posidzieć w knajpce z widokiem na morze.Są jeszcze rejsy na Hvar, ale połączone z plażowaniem, a tego mieliśmy pod dostatkiem na miejscu, więc Korczula wydawała sie sensowniejsza.Przy tym jest pięknym miejscem ,myślę ,że porównywalnym swym urokiem z Dubrownikiem, w którym też byliśmy i szczerze polecam.Ale w Dubrowniku byliśmy z wycieczką autokarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: hotel Labineca Gradac IP: 80.53.12.* 22.07.08, 16:03 Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiagdańsk Re: hotel Labineca Gradac IP: *.chello.pl 07.08.08, 21:03 witam,my również się wybieramy do Labineca od 25.08 do 1.09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: hotel Labineca Gradac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 07:55 W takim razie do zobaczenia bo my (2 dorosLych i 2 dzieci) bedziemy tam od 25.08 do 4.09. Odpowiedz Link Zgłoś
jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 12.08.08, 09:10 W jakim wieku macie dzieci, bo ja mam syna 2 lata i córkę 6 lat a terminy nam się trochę nałożą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: hotel Labineca Gradac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 07:42 Alicja 6 lat i Adaś 3 latka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: hotel Labineca Gradac IP: 84.38.160.* 21.08.08, 17:01 Ja byłem w Hotelu Labineca w Gradacu.Super hotel wieczorami gra muzyka na tarasie są dyskoteki dla dzieci jest szwedzki stół.Ale to wszystko tylko wtedy kiedy masz olinkluziw a jak go nie masz to w hotelu Labineca tteż nic nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 15.09.08, 12:25 My już pobyt mamy za sobą. Pogoda była rewelacyjna, natomiast podczas powrotu koszmarna. Lało przez 3/4 Chorwacji i jeszcze trochę na Węgrzech. Byliśmy w Dubrowniku, na górze Św. Jura i na Korczuli, a wracając zwiedziliśmy jeszcze Trogir. Tłumów na plaży i basenie nie było, jedzenie faktycznie mogłoby być bardziej urozmaicone jak dla mnie (mój mąż natomiast nie narzekał). Proponuję niższe piętro, ponieważ jedna winda co jakiś czas nawalała. Miejscowość generalnie spokojna, a widoki rewelacyjne. Życzę miłego pobytu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelowa Re: hotel Labineca Gradac IP: *.icpnet.pl 16.09.08, 16:07 my w sobotę jedziemy - już nie mogę się doczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagda Re: hotel Labineca Gradac IP: *.icpnet.pl 16.09.08, 16:08 a powiedz mi jeszcze proszę - czy jest basen kryty w hotelu?? (tak na wypadek załamania pogody) - i jakie były ceny leżaków przy hotelu / na plaży - bo mnie w biurze powalili informacją że 2 euro za GODZINE!!! szok :( Odpowiedz Link Zgłoś
jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 16.09.08, 21:18 Podczas naszego pobytu basen kryty był nieczynny, ale w dniu wyjazdu widziałam jak go obsługa sprzątała więc możliwe, że teraz już jest. Nie mam pojęcia ile kosztuje wypożyczenie leżaka (we wcześniejszym poście ktoś napisał, że 25 kuny/dzień) - my mieliśmy materac i maty. Myślę, że cena może być teraz niższa, bo jest już po głównym sezonie i ceny spadały. Dla przykładu podam, że kupowaliśmy buty do pływania po 40 kun a później widziałam już nawet po 19, maskę z rurką najpierw po 200 kun a potem po 120. W każdym razie podczas zakupów warto się policytować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos Re: hotel Labineca Gradac IP: *.adsl.net.t-com.hr 09.07.16, 21:25 Odradzam wszystkim ten hotel. Mało miejsc parkingowych, jak postawiłem przy ulicy jak połowa gości mi odholowali samochód (500 kun w dupie). Ostatni raz tam pojechałem. Niby piszą że parking wliczony w cenę a jak co do czego przyjdzie to a darmo jest parking przy ulicy a jak tam nie ma miejsca to płacić trzeba 40 kun za dobę. Odradzam stanowczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: hotel Labineca Gradac IP: *.esnet.pl 17.07.16, 01:28 Byliśmy z synkiem 8 letnim w tym hotelu od 24 czerwca 2016 przez 12 dni. Rzeczywiście problem z bezpłatnym parkingiem, mało miejsc. W czerwcu problemu nie było, natomiast w lipcu musieliśmy czekać na miejsce i pilnować żeby nie odholowali. W pokoju 2 osobowym z dostawką spokojnie się zmieściliśmy. Wystrój standardowy, nie najnowszy ale czysto i codziennie sprzątanie oraz wymiana ręczników. Jedzenie zróżnicowane, sporo ryb, sałatek z różnorodnymi dipami i sosami. Napoje bez ograniczeń. Brakowało nam może owoców. Lokalizacja hotelu bardzo dobra. Plaża czysta, z drobnymi kamykami i przejrzystą wodą. Blisko do centrum Gradaca. Doskonała lokalizacja na wycieczki. Szczególnie polecam wyspę Hvar. Basen w hotelu spory ale leżaki pozajmowane ręcznikami przez gości na cały dzień, a nie są wykorzystywane. Większość gości z Polski i Czech. Dziecko bardzo chętnie korzystało z animacji, minidisco, patanka, minigolf itp. Animatorzy starali się bardzo, szczególnie pan Dave lubiany przez dzieciaki. Obsługa miła. Nam bardzo się podobało. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś