moneta21 28.06.08, 19:41 Witam,znajdzcie mi plan miejscowości Trpanj-gdzieś widziałam a teraz nie mogę odnaleść Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: mapa Trpanj peljesacz IP: *.stella.net.pl 28.06.08, 19:56 Trpanj jest po przeciwnej niż Orebic stronie półwyspu. Mniej więcej na trawersie Ploce i Metktovic dokąd chodzą propy przez Kanał Neretwański. A mapę, na której jest Trpanj, dostaniesz na granicy wjeżdżając do Croatii. natomast w miarę sensowną mapkę miesjcowości masz tutaj: www.adriagate.com/pl/chorwacja-miejscowosc/Trpanj.aspx?gclid=CJLS-MDbl5QCFQkNuwodcB_itASzerokiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
moneta21 Re: mapa Trpanj peljesacz 28.06.08, 20:01 dziękuję za wiadomość ale szukam konkretnej ulicy(sprawdzam apartament)i nie wiem gdzie jest.Podobno w starej części Trpanja 100 m do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: mapa Trpanj peljesacz IP: *.stella.net.pl 28.06.08, 20:31 powiem klasykiem: daj se luz! Trpanj to nie New York, to co ci potrzebne, znajdziesz w kwadrans, nie kombinuj, bo przekombinujesz, przeciążając twardy dysk. Skoro wiesz, dokąd masz trafić, i wiesz, że tam Cię czekają - spoko! Każdy tubylec ci pomoże i pokieruje. Stań nad wodą, wyluzuj, zanurz nóżki w morzu, porozglądaj się... A jak chcesz pooglądać wioseczkę przez dotarciemtam - wrzuć sobie Trpanj w googla. wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś