Gość: mechanik 1234 IP: *.stk.vectranet.pl 21.07.08, 20:46 Czy ktoś był w tym kompleksie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chwilka9 Re: PULA - Punta Verudela Resort 22.07.08, 10:19 My bylismy przełom czerwca i lipca. Jak dla nas to rewelacja. Mieliśmy apartament. Pokoje czyściutkie. Mimo ze to duzy resort to cichutko (w ciągu 2 tygodni tylko raz ktos zabalował), słychac tylko z dala imprezy. Plaża kamienista ale piękna. Mielismy byc 1 tydzien a zostalismy na 2. Do plaży tak bliziutko że chodzi sie w samym stroju kapielowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo0205 Re: PULA - Punta Verudela Resort 10.08.08, 16:12 Witam Nie orientujesz się czy do tego ośrodka można pojechać bez rezerwacji, chcielibyśmy pojechać tam na przełomie sierpnia i września na 10 dni na dodatek od środy a w biurach mówią że możliwa jest rezerwacja tylko na 7 lub 14 dni i tylko od soboty (może masz tam bezpośredni nr tel). Pozdrawiam Ricardo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: PULA - Punta Verudela Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 16:15 byłam w ubiegłym roku. MIeszkałam w apartamencie blisko basenów, na parterze. Bardzo cichy kompleks, po 22 cisza nocna. Apartamenty przestonne, my mielismy 5-osobowy z 2 łazienkami. Kuchnia nowa, dobrze wyposażona, brak czajnika elektrycznego. Łazienki to już słabsza strona tego kompleksu. Natomiast plaża przy samym osrodku nie wzbudziła naszego zachwytu, bylismy na niej tylko raz. Dużo ładniejsza jest plaża oddalona jakieś 5 min spacerkiem (na prawo od osrodka), a najpiekniejsze sa plaże na pobliskim Kamenjaku - bajeczne. Polecam gorąco, choć dostanie sie na nie wymaga 20-minutoego przejazdu samochodem. Mimo to warto. Na terenie osrodka kilka knajpek, sklepów, market, kantor, korty tenisowe, siatkowka plażowa. W sumie fajne miejsce na wypoczynek i swietna baza wypadowa do zwiedzania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik 1234 Re: PULA - Punta Verudela Resort IP: *.stk.vectranet.pl 22.07.08, 18:12 Dziękuję Wam za informację. A jak z wyżywieniem, jak karmią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stena D. Re: PULA - Punta Verudela Resort IP: 85.19.198.* 23.07.08, 16:31 Ja bylam w tym kompleksie w 2003. Pojechalam na wyjazd nurkowy, wiec wiekszosc czasu spedzalam pod woda i do apartamentow wracalam tylko na noc. Sa one przyzwoite, czyste, wyposazone sa prosto ale wystarczajaco. Do morza faktycznie pare krokow, byl tez basen, ale wtedy nieczynny (maj). Uwazam jednak, ze zatrzymywanie sie w takich kompleksach malo ma wspolnego z prawdziwa Chorwacja. Duzo lepiej zatrzymac sie w apartamencie, czy jakims malym hoteliku. Ale jezeli cel wyjazdu jest lezakowo-zabawowy to taka miejscowka jest calkiem niezla. Odpowiedz Link Zgłoś
chwilka9 Re: PULA - Punta Verudela Resort 24.07.08, 10:14 Jedzenie miałam w swoim zakresie więc nie wiem. A jesli chodzi o łazienki to była w bardzo dobrym stanie i czysciutka (może po jakims remoncie). Dla mnie wyposażenie apartamentów było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JolkaS Re: PULA - Punta Verudela Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 16:58 Byłam w Punta Verudela w lipcu br. Z moich obserwacji wynika, że apartamenty są bardzo zróżnicowane jesli chodzi o standard. W niektórych starsze wyposażenie kuchni - bardzo małe, słabo działajace lodówki w innych duże i nowe. Mozna również trafić na apartament z koszmarnym widokiem np. na śmietniki. Brak czajnika elektrycznego, stare wymagające remontu łazienki. Ogólnie bardzo średni ośrodek. Otoczenie i mozliwość rozrywki dużo lepiej a nawet bardzo dobrze. Punta Verudela ma również nowszą część - Punta Verudela Beach tam lepiej ale nieco drożej. Szkoda, że oferta w internecie przedstawia zupełnie inne wyposażenie apartamentu. Reasumując pogoda, dobry humor i miłe towarzystwo powodują, że mimo drobiazgów urlop należał do udanych. Jesli żywicie się sami postarajcie się o aprtament z nowsza kuchnią i będzie oki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: PULA - Punta Verudela Resort IP: *.lanet.net.pl 19.08.08, 15:34 Witam! To prawda co piszecie,trzeba mieć duże szczęście żeby trafić do apartamentu z działającymi sprzętami.Ja byłam w 5osobowym cała ekipa w czerwcu kilka lat temu i przyznam ze byly to najwspanialsze wakacje mojego zycia.Trafilismy na piekny apartament,z klimatyzacja,z dobrze wyposazonym aneksem kuchennym,ladna i zadbana lazienka.Codziennie panie sprzataly w pokojach.Wyjscie z domu i juz widok na basen ktory faktycznie w sezonie jest szybko zamykany ale czesto odbywaly sie wieczorem na basenie dyskoteki i animacje wiec ciekawie.Podczas dnia codziennie o 10 aquaaerobic w mniejszym basenie swietnie prowadzony-schudlam po powrocie 8kg cwiczylam codziennie po 2 razy bo drugi raz jest o 17.Poza tym animacje dla dzieci,zabawy,rysowanie,gry wszystko na basenie prowadzone przez sympatycznych animatorow znajacych wiele jezykow.Wieczorami imprezy niedaleko bo na tarasie verudela-tance nie tylko dla dzieci ale i dla doroslych,imprezy itp.Obok basenu zjezdzalnia.Woda w basenach slona bo morska chlodna ale czysto.Z basenu widok na kamienista plaze i morze.Mam namiary bezposrednio tam wiec moge podac zainteresowanym-pytajcie na mojego maila cukiereczus@o2.pl napisze wszystko dokladniej.Minusem jest wlasny dojazd i czas ktory tak szybko biegnie:)Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazuc Re: PULA - Punta Verudela Resort IP: *.szczecin.mm.pl 20.08.08, 11:51 Byliśmy w tym roku w Punta Verudela Beach & Villa. Bardzo fajne niskie apartamentowce, spokój i cisza, kameralna atmosfera. Punta Verudela Resort jest kilkaset metrów od PVB&V. Mi osobiście bardzo się nie podoba nagromadzenie apartamentów na małej powierzchni, no i standard apartamentów jest o wiele niższy w Punta Verudela Resort. Odpowiedz Link Zgłoś