bugbuddy 04.09.08, 09:40 Witam, Czy jest jakis operator GSM w Chorwacji ktory oferuje w miare tanie karty prepaid? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziewczyna Re: Tanie karty prepaid SIM w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 16:30 Z tych tańszych jest Tele 2 (starter 25 kun),ale zdarzają się nie działające karty SIM(moim znajomym się zdarzyło). Najpewniejszym operatorem jest T-Mobile.Starter można kupić za 100 kun. Z chorwackich operatorów jest jeszcze Vip,ale nie orientuję się w cenach starteru. Ja osobiście korzystam z T-Mobile i jestem zadowolona.Poza tym facet w sklepie mówił,że po roku niedoładowywania karty można do nich przyjść i oni ją wznowią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bugbuddy Re: Tanie karty prepaid SIM w Chorwacji 04.09.08, 23:16 Dzięki wielkie. Nie wiesz może, czy można z nich dzwonić pod Chorwackie bezpłatne numery 0800? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Tanie karty prepaid SIM w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 14:57 Niestety,nie wiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś