zbylu21 06.02.09, 13:24 Mam pytanie czy ktoś zna tę willę i może się podzielić wrażeniami na jej temat. Chciałbym dokonać rezerwacji w najbliższych dniach. Zachęciła mnie cena ale jeszcze jaby ktoś dorzucił jakiś komentarz to będę wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynek Re: Willa LEA w Orebic IP: *.plock.mm.pl 06.02.09, 17:45 polecam, wszystko zgodne z opisem, właściciele ok. Blisko do Dyskontu,plaży,cicho, spokojnie.Apartamenty dobrze wyposażone, duże tarasy -balkony.Byłem tam w 2005r. Odpowiedz Link Zgłoś
zbylu21 Re: Willa LEA w Orebic 07.02.09, 10:09 I o to mi chodziło, dziękuję za szybką odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinsz1 Re: Willa LEA w Orebic 23.02.09, 12:49 A można prosić o namiar na tę willę w Orebic - szukam czegoś na ten sezon dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
zbylu21 Re: Willa LEA w Orebic 02.03.09, 21:27 Ja stąd rezerwowałem www.peljesac.pl/orebic/willa-lea-2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Willa LEA w Orebic IP: *.torun.mm.pl 04.03.09, 16:54 W ubiegłym roku spędziłam tam tydzień - bardzo fajny dom, gospodarze bardzo mili, dyskretni, prawie niezauważalni - mieszkają na piętrze. Pokoje wygodne, czyste, obszerne balkony. Z tarasu na górze roztacza się piękny widok na morze. Dom znajduje się przy samym wjeździe do Orebica, zaraz za Konzumem w prawo. Do samego "centrum" spory kawałek, ale pieszo da radę (ok. 20min). Pobliska plaża o wiele ładniejsza i spokojniejsza niż ta w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Willa LEA w Orebic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.15, 12:49 Właśnie wróciłam z wypoczynku w tej Willi, wrażenia co do kwatery bardzo średnie. Po pierwsze właściciele mieszkają w tej willi, cały czas patrzą, obserwują jak dla mnie było to krępujące, w opisie domku jest korzystanie z ogrodu ale kiedy rozłożyliśmy kocyki na trawie to właściciele przegonili nas żeby nie niszczyć trawy!! Nasz apartament miał mieć klimatyzację w cenie, klima była ale nie działająca! po zgłoszeniu tego faktu właścicielom zero reakcji. Wogle aby dojść do apartamentu musiałam przechodzić przez mieszkanie właścicieli :/ Co rano suszarka z naszymi ubraniami była oblana wodą z podlewanych kwiatów!!! a leżaki które też są na wyposażeniu domu zostały schowane, podejżewam że nie podobało im się że nasze dzieci się na nich bawią. Grill jeden na cały apartamentowiec, nie wiadomo czy kolejkę ze wszystkimi ustawiać czy jak, z resztą cały czas grillowali właściciele. Węgiel do grilla z resztą też zaleli nam wodą, wózek dziecka też... A najgorsze chyba było to że właścicielka weszła do mojego apartamentu pod moją nieobecność! Odpowiedz Link Zgłoś