madzia_ur 01.05.09, 13:49 Czy ktoś robił przelew z inteligo? Znalazłam kilka informacji, że nie ma tam takiej usługi, co mnie zdziwiło, bo jest przecież "dewizowe polecenie wypłaty" w zakładkach transakcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
des4 Re: Przelew pieniędzy do Chorwacji 01.05.09, 18:01 dewizowe polecenie wypłaty to nie przelew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Przelew pieniędzy do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 14:31 w pko bp można z konta przez internet.Spróbuj też western union Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_ur Re: Przelew pieniędzy do Chorwacji 03.05.09, 17:20 Właśnie zdzwoniłam do banku i dewizowe polecenie wypłaty to jest polecenie przelewu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnypek Re: Przelew pieniędzy do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 19:38 Western Union nie jest drogie. Tyle, że odbiorca musi się ruszyć w pobliże aby odebrać osobiście na poczcie albo w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio Re: Przelew pieniędzy do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 09:53 Też nie wiedziałem jak to zrobić więc poprosiłem pracowników banku PKO BP. Za usługę wzięli 15zł ale mam pewność że doszło i otrzymałem potwierdzenie z Chorwacji że wszystko jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Przelew pieniędzy do Chorwacji IP: 80.50.125.* 04.05.09, 11:30 Wysyłałam przelew za granicę z konta ROR w Banku Spółdzielczym w małym oddziale - bez problemu poszło ( koszt 30 zł ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przelew pieniędzy do Chorwacji IP: 195.164.254.* 05.05.09, 11:50 W Banku WBK można założyć bezpłatnie konto walutoweb i zrobić przelew za chyba 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Przelew pieniędzy do Chorwacji 05.05.09, 11:57 W WBK mozna zrobic przelew ze zwyklego konta, tylko trzeba je miec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodzia Re: Przelew pieniędzy do Chorwacji IP: *.chello.pl 12.05.09, 22:09 No, to ja zapłaciłam najdrożej. W banku PKO SA za przelew 100 E, prowizja 65 zł. Nieżle, co? Odpowiedz Link Zgłoś
nicewoman3 Re: Przelew pieniędzy do Chorwacji 25.05.09, 18:18 Gość portalu: dodzia napisał(a): > No, to ja zapłaciłam najdrożej. W banku PKO SA za przelew 100 E, > prowizja 65 zł. > Nieżle, co? Najdrożej? Robiłam przelew w pkobp (konto walutowe) Pani, a właściwie Panie które mnie obsługiwały poinformowały mnie o koszcie 6,5 euro, jakie było moje zdziwienie , kiedy z Chorwacji dostałam maila że ze 120 euro Pan otrzymał tylko 90, Po szlam wk.... do banku i mówię, że 36,5 euro to nie to samo co 6,5, usłyszałam tylko bardzo mi przykro, poniosłam konsekwencje finansowe niekompetentności pracownika banku, do cholery tylko dlaczego właśnie ja??? Odpowiedz Link Zgłoś