Gość: Jazz IP: *.chello.pl 11.07.09, 22:14 Chętnie opowiem o pobycie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 12.07.09, 08:01 To na co czekasz? ;) Opowiadaj. A w oczekiwaniu na opowieść jazza polecam: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.chello.pl 12.07.09, 09:47 Kraków - Bańska Bystrzyca - Sahy - Budapeszt - Zagrzeb - Sibenik - Primosten = 1120 km . Od Budapesztu 750 km autostradą . Bajka . Od Gór Dynarskich średnia temp 27 stopni , nad samym morzem przez 10 dni temp. 30-38 stopni . Bardzo dużo wolnych kwater . Nie ma żadnego problemu . Dogadać się można bez problemu . Primosten - piękne miasto z dwoma półwyspami . Plaża kamienista lub skały - konieczne butu wodne . Z portu wycieczki do dwóch parków narodowych statkiem Krka i Kornati . My byliśmy w NP Krka - zaje.... ! Ceny żywności 1,5 do 2 razy wyższe niż w Polsce . Dobrze wziąć ze sobą gotowce z Polski typu - pierogi , krokiety , kociołki itp . Na granicy z Chorwacją nikt nie pyta o żywniość . Niezłe piwo Karlovacko . Pozdrawiam P.S. Mógłbym tam jechać jeszcze raz nawet dziś . Warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lesio5 Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 12.07.09, 19:17 Następny wielbiciel wożenia żywności do Chorwacji. Udalo ci sie cokolwiek chorwackiego zjesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.chello.pl 13.07.09, 19:11 Nie żaden wielbicel tylko debiutant jeśli chodzi o Chorwację . Po co od razu ta napinka . Dzielę się swoimi spostrzeżeniami przede wszystkim z takimi jak ja . Im więcej będą mieli informacji na temat Chorwacji tym lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
klodi21 Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 13.07.09, 19:20 Słuszna uwaga. Ja zawsze biorę jedzonko z Polski a i tak chorwackie potrawy kosztuję. Więc też nie wiem po co te kąśliwe uwagi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 13.07.09, 20:46 Nie ma się czym przejmować-to jest stała wrzuta na forach-jak można brać ze soba żywnosć!Wstyd i hańba! Nie po to Chorwaci buduja swoje apartamenty z kuchniami czy przynajmniej z aneksami dla swojej przyjemności. A gdyby sie chciało stołowac na "mieście"to w sezonie 1/3 urlopu trzeba by spedzic na czekaniu na miejsce w knajpie,czekanie na kelnera,czekanie na danie i czekanie na rachunek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.chello.pl 13.07.09, 21:20 Jeszcze jedna uwaga co do jedzenia "na mieście" . Oczywiście my też kilka razu kosztowaliśmy "ichniejszego" jedzenia , ale po tym jak po jednych smażonych rybkach mój żołądek wracał do siebie przez póltorej dnia to nawet za darmo nic bym nie zjadł . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sega Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.delta.furrynet.org 13.07.09, 22:21 Moja opinia jest taka: bylem 1 raz w Chorwacji, zjadlem tylko 1 raz rybe z frytkami i piwem. Zaplacilem 170zl/2os. Zadna rewelacja jesli chodzi o danie. Po powrocie do Polski nadrobilem zaleglosci jesli chodzi o morskie potrawy i udalem sie do restauracji na sushi. Duzy zestaw dla 2 osob - 150zl. Wrazenia smakowe - 1 klasa! Polecam mniej jesc - wiecej plywac na wczasach!!! Udanych urlopow w Chorwacji. Za rok mam nadzieje ze znowu tam pojade:) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 13.07.09, 22:44 Rozwiązanie na kłopoty gastryczne jest prosta. Szukamy kwatery z grillem i miłym gospodarzem a wtedy mamy tak: i37.tinypic.com/2i1ytr9.jpg i39.tinypic.com/4qcsm.jpg Do rybki ,na wszelki wypadek odrobina płynu nie zaszkodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.chello.pl 27.07.09, 02:19 Niestety to prawda, że horvackie jedzenie w knajpach jest żygowne (swoją drogą jak oni to robią). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 00:55 Popieram gości klodi i hepik itp. Nie po to się pracuje i oszczędza przez cały rok, aby zostawić to na obiadkach w knajpie. To jest dobre dla tych, co mają kasę, albo dla nowobogackich, co im słoma z butów wystaje. A jeśli ktoś chce pokosztować naprawdę "ichniejszego" jedzenia, to trzeba z autostrady zjechać na alternatywną trasę. Są tam zajazdy, gdzie często na ruszcie pieką się całe prosiaki, albo inne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.chello.pl 14.07.09, 00:32 lesio5 napisał: > Następny wielbiciel wożenia żywności do Chorwacji. Udalo ci sie cokolwiek chor > wackiego zjesc? To "chorwackie" jedzenie to pizza, kebab, hamburger, zapiekanka popijane coca-colą? Bo one w turystycznych miejscach, niestety, dominują, gdyż na nie jest największy popyt, chyba że masz na myśli "typowo chorwackie" kotlety z drobiu, wieprzowiny lub baraniny z serem i bez, na ogół z frytkami, albo nieznane w innych regionach Europy, o Polsce nie wspominając, mięsa z rusztu? W dobie globalizacji i hipermarketów nawet małże, kalmary i inne jadalne stworzenia morskie przestały być egzotyką. I jeszcze jedno kilkakrotnie widziałem na kempingach w Chorwacji Niemców, Holendrów czy Czechów z własnym jedzeniem i piwem, więc jeśli ktoś chce i ma możliwość niech bierze jedzenie z Polski, na szczęście nie ma obowiązku "kosztowania" na wakacjach specjałów kraju, w którym się przebywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.chello.pl 14.07.09, 02:28 Lesio ależ z ciebie przygłup,. pozdrowienia dla małżonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 12:19 Dzięki dla wszystkich za poparcie ! Lesio - Żal mi cię ! Również pozdro dla małżonki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.chello.pl 27.07.09, 02:16 Masz procent od obrotów horvackich sklepów czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.pruszcz.mm.pl 18.07.09, 23:13 a ile kosztował nocleg? Odpowiedz Link Zgłoś
mihalinaczek Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 26.07.09, 15:14 w jakim czasie pokonałeś trasę? Robiłeś często postoje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bym byl tam Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.dhcp.bluecom.no 01.08.09, 22:24 > Dobrze wziąć ze sobą gotowce z Polski typu - pierogi , krokiety , > kociołki itp czesc, a co to sa kociołki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatszepsut Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.07.11, 22:15 Jeśli możesz to napisz w jakim apartamencie byłeś i który polecasz. ile płaciłeś za dobę?My wybieramy się z 10 miesięczny dzieckiem i trochę się boję w ciemno jechać i szukam apartamentu. dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hulk Ja wróciłem dzisiaj w nocy !!! IP: *.chello.pl 14.07.09, 20:20 Bajka !!! Piękny kraj ! Czysto , schludnie , miło , gorąco - jednym słowem zaje.... ! Odpowiedz Link Zgłoś
tommyl.pl Re: Ja wróciłem dzisiaj w nocy !!! 15.07.09, 09:33 Jazz - a byłeś na winku prosto z beczki na wyspie. Nie pić tego wina z karafki to tak jak być w Krakowie i nie zjeść precla lub coś w tym stylu :) Jest targ rybny za kioskiem - za 20 kun można kupić dwie rybki - wymoczyć w mleku i po plaży usmażyć. Przez cały pobyt tak robiliśmy, bo z zasady nie powinno się dawać 190 zł za danie z piwem dla 2 os bo to lekka przesada - chyba że ktoś zarabia tyle na minute :p pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.biblpubl.waw.pl 15.07.09, 11:02 pytanie - czy jadąc do Chorwacji trzeba mieć naklejkę na aucie PL (szyba, klapa bagażnika)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm329 Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.09, 19:12 Słuchaj, a pilnują na granicy żeby jedzenia nie wwozić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.chello.pl 15.07.09, 19:18 Nas się nikt nie pytał o żywność . Przejechaliśmy spokojnie i tyle . A co do naklejek PL to są one już na tablicach rejstracyjnych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.biblpubl.waw.pl 16.07.09, 08:45 a jak ktos ma gwiazdki na tablicy :) - (gdzies w necie wyczytalem ze trzeba miec taką naklejkę-dla mnie to bzdura, ale nie wiem, pytam tych, co mają wyjazdy za granice za sobą) - Odpowiedz Link Zgłoś
jar105 Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 16.07.09, 09:21 Witam Primosten-bardzo fajne miasteczko,ale na kwaterę woleliśmy wybrać mniej miejskie klimaty(pojechaliśmy w ciemno,znaleźliśmy kwaterę za Rogoźnicą).Nie lubie żeby mi się przed domkiem setki ludzi przewijały,a tak jest w Primosten(tu wstępnie szukaliśmy kwatery),albo mieszkać na którymś piętrze i mieć balkonik dwa na metr-takie widziałem w Primosten.Takie jest moje subiektywne zdanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monw Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 31.07.09, 12:07 ja dokładnie tez nie lubię takich miejscowości gdzie jest spęd ludu.A gdzie Pan znalazł i w jakiej cenie kwaterę? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 16.07.09, 09:28 Jeśli się ma moralne dylematy z naklejką to prościej kupić za złotówke,nakleić i już ma sie świety spokój i zaoszczędzony czas na wyczekiwaniu i dyskusję na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.aster.pl 19.07.09, 11:36 Do Budapesztu jakie drogi ? Wlasnie probuję wytyczyć trasę do Sibenika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.chello.pl 19.07.09, 11:42 cały czas autostrada, pierdziel nawigacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.aster.pl 19.07.09, 12:04 Mijałeś autostrady słowenskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.aster.pl 19.07.09, 12:06 Słowacja po autostradach czy różnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek cześć Jazz...a powiedz jak z cenami w tych IP: *.era.pl 16.07.09, 10:56 knajpach przy porcie i w miejskim markecie? I czy wyciągałeś może kuny ze ściany (jak jest z przelicznikiem)? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: cześć Jazz...a powiedz jak z cenami w tych IP: *.chello.pl 16.07.09, 20:05 Generalnie jest u nich drogo . Nie ma się co czarować . Ceny sklepowe : Pepsi 2l = około 9 zeta , dobry chleb 20 kun = 13 zeta ( ale np: zestaw 11 połączonych bułek calkiem dobrych = 4,30 zeta) , kurczak świerzy = 16 zeta , piwo Karlovacko 0,5 l = 3,5 zeta , wina od 10 zeta za butelkę , rakija na targu w Trogirze 0,7 około 46 volt = 20 zeta , a podobna od handlarza przy plaży w Primisten = 43 zeta (kumpel się naciął) . W knajpie piwo Karlovacko = 9 zeta , ceny ryb w zależności od gatunku , ale generalnie cholernie drogie . Jedliśmy co prawda jakieś smażone sardynki , kalmary itp. , ale to nie była knajpa tylko gościu sprzedawał z okienka na wynos . Nie było to drogie , ale mój żołądek wracał do siebie 1,5 dnia . Jeżeli chodzi o ścianę to nie wypłacałem . Płaciłem za to za paliwo kartą i też nie za bardzo się opłaca . A już kupowanie kun za złowówki to jest masakra . Nie wiem kto przelicza te kursy . Aha . Taniej jest w CBA niż w Konzumie . I jeszcze jedna sprawa . Przez pierwsze parę dni nie kupujcie pamiątek . Lepiej się zorientować w cenach bo można słono przepłacić . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELa Re: cześć Jazz...a powiedz jak z cenami w tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 07:31 Przyznaje rację,produkty nie adekwatne do swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoga Drożyzna !!! IP: *.chello.pl 18.07.09, 14:37 To prawda , że jest drogo , ale wróciłem w tamtym tygodniu z Cro i nie narzekam . Nawet przywiozłem trochę kasy z powrotem , czego się nie spodziewałem . Trzeba wziąść gotowce na obiady z Polski + konserwy , paszteciki , dżemiki , wędlinę paczkowaną na śniadania i tyle w temacie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak sobie Re: Drożyzna !!! IP: *.dhcp.bluecom.no 01.08.09, 23:40 > Trzeba wziąść gotowce na obiady z Polski + konserwy , paszteciki , dżemiki a te paszteciki to Ci sie nie popsuly ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 16:02 Jazz jak byś mógł napisać jaki był przelicznik kuny za złotówki ,z góry dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 10:26 My wróciliśmy z Primosten wczoraj,miasteczko bardzo fajne,wczasy udane,to był nasz 4 pobyt w tym kraju.Dużo nie zwiedzaliśmy bo wiele miejsc było odwiedzonych 3 lata temu,po co powtarzać,oczywiście Trogir i Split obowiązkowo ale chyba ostatni raz.W Splicie to godzinę szukaliśmy parkingu,bo jak nie na parkingu to cię wywiozą na lawecie,nawet przy marketach parkingi dla klientów były płatne- paranoja. W Trogirze parking 8 kuna za godz,auto stało 2godz i 3 minuty do wyjazdu i pan policzył za 3 godz postoju,następna paranoja.Widziałem parę razy jak holownik ładował auto na lawetę bo nie stało na parkingu tylko 50m przed parkingiem nikomu nie wadząc.myślę że ci kierowcy nie będą mieli miłych wspomnień z tego kraju. Lody w Primosten bardzo dobre,szczególnie u Mikiego i jego synów z całą ceremonią podawania tych lodów,fajne to było na początku potem już wkurzające, nawet dzieci nie chciały tam chodzić i patrzeć na te same triki przez dwa tygodnie. Co do jedzenia w konobach bardzo drogo,jeśli Lesio się karmi w konobach to musi mieć sporo kasy,albo udaje Greka w Chorwacji i zasuwa konserwy,jak większość Polaków Niemców Czechów itd.oczywiście pisząc konserwy chodzi o jedzenie z Polski.Uważam że od czasu do czasu należy skosztować ich żarcia ale nie codziennie,choć jedzenie na wybrzeżu jest bardzo kiepskie,potrawy są przyrządzane w mikrofalówkach w piecykach pamiętających Jugosławię.Panie w marketach zaokrąglają do równego bardzo często nie wydając lip.Piwo w kuflu nic specjalnego 15-20kuna bez smaku pewnie wymieszane z wodą turyści i tak wypiją,zauważyłem że oni na miejscu obserwują kto zamawia które piwo z kolei,pierwsze pewnie czyste,trzecie pół na pół z wodą nalewając z innej beczki i wiele jeszcze można podawać przykładów.Wczasy się udały ale czy za rok Chorwacja,nie wiem może Grecja. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 19.07.09, 11:31 Optymiści na cmentarzach widzą same plusy. Realiści -krzyże. Co widzą pesymistyczni malkotenci? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jar105 Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 19.07.09, 11:58 A Ty Hepciu co widzisz na cmentarzach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 13:10 100 % racji Mirek . Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_12 Kwatery 26.07.09, 11:03 Witam A ja mam pytanie odnośnie kwater. Słyszałam , że w tym roku jest bardzo dużo wolnych apartamentów. Jak to wygląda w Primosten . Można śmiało jechać w ciemno dwie rodziny 2+2 ? Czy jest tam jakiś plac zabaw ? Po ile płaciliście kwatery , możecie podać jakieś namiary ? Wyjazd za tydzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geroj Re: . IP: *.chello.pl 26.07.09, 17:11 jakie są aktualnie ceny kwater/apartamentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 08:19 Witam. Aż tak dużo to tych wolnych apartamentów nie widziałem,najlepiej przez agencję na miejscu,oni szukają choć będzie trochę drożej.Przełom lipca i sierpnia to szczyt sezonu. Ceny przykładowe które znam,400m od morza,6os apart-75e,3os apart-40- 55e na początku lipca,ok 8 lipca to co wiem to ceny poszły do góry,rozmawiałem z przyjezdnymi Polakami to za 4 os apart płacili 70 e. Eliza myślę że znajdziecie w dwie rodziny w jednym domu ale ceny nie będą niskie,jak nie tu to jechać dalej trzeba.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 27.07.09, 08:53 Nawet nie chce mi się specjalnie dyskutowac z tym postem Napiszę tylko tyle, że dziwię się że pisze go osoba będąca 4 raz w Cro. Odpowiedz Link Zgłoś
monw Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 31.07.09, 12:03 A gdzie Pan nocował?Jakiś namiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.kwsa.pl 01.08.09, 12:23 Jedziemy własnie 15 -stego do Żaborić , 15-cie kilometrów od sibenika do cichej i spokojnej miejscowosci, do Primoszten jest chyba tyle samo, jedziemy drugi raz w te same miejsce, cena za apart. 4-ro osobowy to 50 euro.do wody na plaże 20 metrów, poprostu super, bardzo mili gospodarze.Gdyby cos to pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 22:52 podaj namiary na apartament djaxel18@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rom_x Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 24.08.09, 09:23 Witaj,podaj namiary na apartament rom_x@op.pl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rom_x Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 20.09.09, 19:10 Witaj, jeśli możesz to podaj namiary na twój apartament w Primosten (rom_x@op.pl). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rom_x Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 27.09.09, 10:30 Jeśli możesz to podaj adres pozdrawiam Roman (rom_x@op.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roms Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.12.15.vie.surfer.at 16.06.11, 20:38 witam.mam pytanko mam zamiar ruszyć w te strony z rodzinką koło 1 lipca jak jest szansa tam wbić to prosze o jakiś namiar telefon lub e-mail Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
and.nad Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 24.08.11, 08:21 Jeśli możesz, to podaj adres. pozdrawiam Andrzej (and.nad@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz k Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 22:13 witam mozesz podac maila do siebie mam pytanie odnosnie tego apartamentu w ktorym mieszkales pozdrawiam mail do mnie to banankochan@wp.pl nr tel 500484954 bylbym wdzieczny za informacje.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rom_x Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 24.08.09, 09:25 witaj podaj namiary na apartament rom_x@op.pl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 17:30 Czy mogę poprosić na namiary na kwaterę w Primosten , planuję jechać przełom maj/czerwiec . To mój pierwszy wyjazd dlatego nie chciałabym jechać w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 22:00 W tym terminie kwater pełno pod dostatkiem,na miejscu wybierasz co chcesz,nic nie rezerwuj bo nie ma sensu,śmiało w ciemno,uwierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.tktelekom.pl 29.07.10, 11:56 Czy w Primosten jest gdzie spacerować wieczorami? Czy jest jakaś promenada nad morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianca Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 15:27 Czy jest możliwość uprawiania windsurfingu w Primosten? Albo w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiedzaczek Re: Wróciłem w czwartek z Primosten ! 05.08.10, 11:27 Miasteczko jest malenkie i nie ma tam promenad kilometrowych ale spacerować jest gdzie, urokliwy "stary gorad" i 3 zatoczki - jak przejdziesz je wszystkie to jesteś dobry. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Baska Voda !!! Jest jeszcze lepsza od Primosten ! IP: *.chello.pl 04.08.10, 19:37 W lipcu byłem w Baskiej Vodzie . Odlot !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś