Dodaj do ulubionych

przychodnia

02.09.04, 11:26
Cześć!
właśnie się wprowadziłem do os. Zakątek przy Wilanowskiej. Na razie wszystko
super. Tylko jedno pytanie - wiecie może to jakiej przychodni (dziecięcej i
dorosłej) należymy?
Z góry dzięki
Przemek
Obserwuj wątek
    • grazyna_s Re: przychodnia 03.09.04, 10:09
      My też się właśnie wprowadziliśmy na Zakątek i już byliśmy na Fabrycznej w
      Pisecznie usuwać kleszcza. Co prawda nie będziemy korzystać częściej bo mamy
      opiekę prywatną, ale bardzo było miło tam w Piasecznie.
      Grazyna
      • jagawi Re: przychodnia 16.09.04, 12:26
        Przychodnia na Fabrycznej jest KOSZMARNA. Kolejki, jesli chcesz sie zapisac do pediatry musisz
        pojechac, bo nie sposob sie rano dodzwonic. Nie ma szans na wizyty domowe, raz udalo mi sie
        wyblagac, gdu dziecko mialo temperature 40, ale wiele razy wozilam z 39 (argument: przeciez wiele
        dzieci przyjezdza z taka temperatura, a lekarz nie ma jak dojechac). W koncu sie wkurzylam i
        wynioslam do przychodni, gdzie opieke podstawowa mam z ubezpieczenia, a za specjalistow trzeba
        placic (jednak mniej niz prywatnie) i jest naprawde super.
    • basbusaa Re: przychodnia 27.09.04, 14:18
      Super jest dopóki nie musisz robić badań. W takiej prywatnej przychodni lekarz
      nie chce kierować na badania w ramach NFZ. Wiem bo sama to przerabialam. Były
      kłótnie, mówienie co mi się należy i dlaczego i nic. Badania miały kosztować
      prywatnie ok. 400 zł. Więc przepisałam się do Piaseczna na Fabryczną i nie ma
      najmniejszego problemu. Kolejek też nie widziałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka