barprz1 02.09.04, 11:26 Cześć! właśnie się wprowadziłem do os. Zakątek przy Wilanowskiej. Na razie wszystko super. Tylko jedno pytanie - wiecie może to jakiej przychodni (dziecięcej i dorosłej) należymy? Z góry dzięki Przemek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazyna_s Re: przychodnia 03.09.04, 10:09 My też się właśnie wprowadziliśmy na Zakątek i już byliśmy na Fabrycznej w Pisecznie usuwać kleszcza. Co prawda nie będziemy korzystać częściej bo mamy opiekę prywatną, ale bardzo było miło tam w Piasecznie. Grazyna Odpowiedz Link
jagawi Re: przychodnia 16.09.04, 12:26 Przychodnia na Fabrycznej jest KOSZMARNA. Kolejki, jesli chcesz sie zapisac do pediatry musisz pojechac, bo nie sposob sie rano dodzwonic. Nie ma szans na wizyty domowe, raz udalo mi sie wyblagac, gdu dziecko mialo temperature 40, ale wiele razy wozilam z 39 (argument: przeciez wiele dzieci przyjezdza z taka temperatura, a lekarz nie ma jak dojechac). W koncu sie wkurzylam i wynioslam do przychodni, gdzie opieke podstawowa mam z ubezpieczenia, a za specjalistow trzeba placic (jednak mniej niz prywatnie) i jest naprawde super. Odpowiedz Link
basbusaa Re: przychodnia 27.09.04, 14:18 Super jest dopóki nie musisz robić badań. W takiej prywatnej przychodni lekarz nie chce kierować na badania w ramach NFZ. Wiem bo sama to przerabialam. Były kłótnie, mówienie co mi się należy i dlaczego i nic. Badania miały kosztować prywatnie ok. 400 zł. Więc przepisałam się do Piaseczna na Fabryczną i nie ma najmniejszego problemu. Kolejek też nie widziałam. Odpowiedz Link