alter50 25.09.05, 12:56 Czy nasz księżulek nie przesadza z tym biciem w dzwony,od wczoraj dzwony szaleją co chwilę,dzisiaj juz o 7,30 zaczął wydzwaniać,kurcze czy ja musze tego słuchać,mimo,że nie mam na to ochoty............... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
projekt11 hm 25.09.05, 18:44 Jestem anty... Masz szczęście że nie żyjesz w razem z muzułmanami Tam dopiero grają modły A poza tym ciesz się że nie urodziłeś się w Bangladeszu itp A wogule : wszelkie religie grają na ludzkiej psychice przez tysiąclecia, tam wiara to jest dopiero SOCJOTECHNIKA Skadnikad wiadomo ze kazdy by chciał w cos wierzyć. Ja nie wierzę w nic , a raczej wierze w nicość ( po zgonie oczywiście ) Zgon to miejscowość na mazurach niedaleko Ruciane Nida, świetne spływy kajakowe Krutynią. Jesli nasz udzielny książe vel ksiądz zna coś wiecej niż swiatło boskie proszę o komentarz na temat ciągle ten sam : co dalej po ..... wasz korespondent ST Odpowiedz Link
alter50 Re: hm 26.09.05, 08:36 Znam Zgon,znam Krutynie,spływałem.....................bosko. Ja nie mam nic przeciwko............tylko te dzwony. Też chciałbym wierzyć.................... Odpowiedz Link
chrisu_gd Re: Tak się zastanawiam...................... 26.09.05, 01:57 O ile wiem, zamontowano właśnie dzwony i odbywa się ich testowanie. Odpowiedz Link
alter50 Re: Tak się zastanawiam...................... 26.09.05, 08:39 To,że sie odbywa testowanie słyszę doskonale,tylko czemu tak głośno i czemu tak często,mam nadzieję,że jak sie ,,wytestują" to rzadziej będą sie ogłaszać...... Odpowiedz Link
azja_25 Re: Tak się zastanawiam...................... 27.09.05, 19:07 bardzo Ci wspolczuje, wiem cos o uciazliwym zaklocaniu ciszy, niestety.. Odpowiedz Link