Dodaj do ulubionych

Willa na Cyprze

IP: *.azylnet.com 22.12.09, 15:50
Witam forumowiczów i proszę o radę. Planuję wakacje 2010 (wybieramy się w
maju) i zdecydowaliśmy się na Cypr. Rodzinę mamy dużą (2+4) więc chcemy
wynająć willę z basenem zamiast 2 apartamentów czy 3 pokoi hotelowych. Wydaje
mi się, że wyjdzie taniej, a komfort też nieporównywalny. Oczywiście dojazd
(dolot?) własny. Znaleźliśmy stronę wakacyjnywynajem.pl i tam jest kilka
ofert, które wstępnie nas zainteresowały. Jeszcze żadnych szczegółów nie
ustalaliśmy i z nikim się nie kontaktowaliśmy bo czasu sporo. Czy ktoś z
forumowiczów ćwiczył już taki wariant z wynajmem willi na Cyprze? Może jakieś
rady na co zwrócić uwagę? Wdzięczna bym była też za jakieś namiary na
sprawdzone konkretne wille z basenem (czy ktoś coś wie o willach od Polskich
właścicieli????). Mój mail: karolina.maciwoda[malpa]gmail.com.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sop Re: Willa na Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 22:07
      Spedziłem oststnie wakacje w okolicy Polis , wynajałem wille z basenem ( prawie kazda na Cyprze willa do wynajecia ma pool )
      co kosztuje ok. 150 e za dobę . Skorzystałem z usługi posrednika www.getaway-villas.com/ firmy angielskiej z Leeds. cały Cypr jest opanowany ogólnie przez Gb. Wyglada to tak - wybierasz , mailujesz - zadajesz pytania - decydujesz się - wpłacasz zaliczkę - na 60 dni przed urlopem resztę . W momencie wyboru willi buchujesz lot ( my z Wiednia - mieszkamy na Slasku z Austrian do Larnaki )
      pozniej auto które czeka na lotnisku. Otrzymujesz mailem potwierdzenie zapłaty i plan dojazdu do willi . Plus kod do skrzynki z kluczykami , którymi otwierasz dom i wtedy zaczynają się cypryjskie gorące wakacje. Wchodzisz ,gdzieniegdzie przemykaja jaszczurki ,taras i kapanie we własnym poolu. Na stole czeka cypryjskie wino owoce i zimne napoje w lodowce. Nastepnego dnia przyjezdza manager z firmy getaway czy innej by powitac turystów i zapytac czy wszystko jest ok. Raz wtygoniu wymieniaja reczniki etc przyjezdza service do poolu. . Nasze wakacje wykupuję zawsze w pazdzierniku - loty są najtansze a wybór willi duży. Polecam okolice Polis i Latchi . Duzy wybór willi. U ruskich i polskich bym nie zamawiał - po co wspirac mafięlub miec dziadowską obsługę . Zamawia się tam gdzie zamawi,aja wymagajcy klienci aus DE,GB,NL. Taniej to ale nie zawsze wychodzi, natomiast zadowolenie gwarantowane. W Latchi są swietne plaze , w sierpniu 2009 były puste:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka