Gość: martus23022 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 19:49 Kochani jest sens wybrac sie na tygodniowy wypoczynek w tym okresie? Jak z pogodą? Szukam czegos lastminute więc proszę o szybką poradę z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grekan Re: CYPR - LUTY 19.01.10, 00:16 Warto.Ponizej w postach sporo informacji.Urzeka zielona i kwitnaca roslinnosc, pachnace kwiaty migdalowcow czy obwieszone cytrusami drzewa/sezon zbiorow/.Troche slonca/a moze i wiecej/, troche przelotnych opadow, temperatura powietrza i wody zblizone: 17- 18st./w sloncu pare stopni wiecej, opalanie jak najbardziej mozliwe, kapiel morska....tez/.Przy tygodniowym pobycie warto zaliczyc jakas wycieczke, Pafos lub Curium.Najtaniej w lutym oferuje Itaka/ok.1300zl.z HB w pok. 2os./ Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: CYPR - LUTY 19.01.10, 07:55 > Jak z pogodą? Średnie temp. i opady w różnych miastach Cypru: www.cyprus-weather.com/article_cyprus-average-temperatures-c Pzdr bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepsi Re: CYPR - LUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 09:27 ja byłam kilka lat temu na Cyprze właśnie w lutym i moim zdaniem warto. Nie ma upału ale opalić się można, woda jak dla mnie była za chłodna na kąpiel, ale na zwiedzanie super pogoda, a na Cyprze jest wiele miejsc, które warto zobaczyć. Na wieczór przyda się jakiś polar, bo wieczory są chłodne. Odpowiedz Link Zgłoś
expert-live Re: CYPR - LUTY 19.01.10, 13:27 Cypr jest atrakcyjny o każdej porze roku. Luty/marzec to taka Polska wiosna - ciepło bez upałów, morze w dzień 17/19 stopni więc kąpiel orzeźwiająca raczej. Jak ma być cieplejsza woda i super słonecznie polecam raczej Kanary Lanzarote lub Teneryfa Odpowiedz Link Zgłoś