mir.szu 19.07.10, 12:03 alonissos 2010- jazda na 36 godzin-odradzam !!!!!! mój tel 693027605 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stef Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.152.133.90.dsl.dynamic.eranet.pl 19.07.10, 14:55 to zwykli kłamcy - ja z nimi juz nie pojade Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 05:43 Potwierdzam-jadą jak pisze gostek-rekord świata !! pierwszy raz jechałem do Grecji tak długo-zamiast przez Macedonię pchają się prze tą syficzną Sofię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 02:10 Oj gdybyś kierowcą był to bys wiedział dlaczego rzez sofie jadą. Od kiedy BG jest w ue TO w macedoni na granicach dzieją sie dantejskie sceny i czeka sie po 5-7 godzin na każdej. A ich pcha czas nie mogą spóżnić się na prom. Pozatym gdzie ty jechałeś 36 godzin??? o 8 rano przekracza sie granicę pl-sk a o 8 rano dnia następnego jesteś w porcie. Nie jestem z ok services ale drażnią mnie ludzie którzy kupują wycieczkę za 600zł i później plują na biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir.szu Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 05:55 A kiedy z nimi jechałeś ? w tym roku jest już trzeci turnus na wyspie i nikt nie jechał krócej jak 36 h ! Nie mogą spóźnić się na prom ? Jaki prom ? Pływają stateczkiem Jak chcesz więcej info masz podany telefon -zadzwoń Za wyjazd płaciłem 1400 zł Jadą do portu AGIOS GEORGIOS Autobus miał wyjechać 6 lipca o 8:20 -wyjechał z opóźnieniem o 10:30 torbę do pokoju na wyspie wnosiłem o 22:00 7 lipca-takie są fakty Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta0511 Re: OK Services ! Alonnisos 21.07.10, 10:14 Max600 zł do Grecji i to na wyspę ? czy ty się z choinki urwałeś? A poza tym ja jeżdżę co roku do Grecji na Riwierę Olimpijską i żadnych dantejskich scen tam nie widziałam .Zawsze na czas dojeżdżaliśmy do Olimpic.Na granicy staliśmy najwyżej do godziny ale nie 5-7 godzin ,więc nie opowiadaj bajek .Po prostu każde biuro ma swoją trasę ,a ok.services akurat przez Bułgarię co tez nie uważam za dobry pomysł,ponieważ z tamtym biurem którym jeździłam mieliśmy dwie propozycje kierunku jazdy ,jednak kierowcy przestrzegli nas że jest dłuższa i uciążliwsza przez Bułgarie . Ja tez jadę na wyspę Alonnisos w sierpniu i też miał być wodolot a tu nagle zmiana o która ja zrobiłam heje w biurze .Mają swoje tłumaczenie .......dla naszego dobra .Nie rezygnujemy ,jedziemy dla tej wyspy ,a co się stanie w trakcie podróży to się okaże.Mam nadzieję na spokojne wakacje bo też jadę z dziećmi i to z trójką GADU-9692585 Odpowiedz Link Zgłoś
mir.szu Re: OK Services ! Alonnisos 21.07.10, 12:05 zgadza sie -biuro tłumaczy że to dla Waszego dobra bo w Grecji są strajki -BAJKI !!!!!!!!!!!!!!!!! żadnych strajków nie ma- a że podróż trwa tyle opisałem to trzeba przyjąć za pewnik dla info : wioletta0511- jeżeli będziecie jechali 33 h autokarem -przyjedziecie do Agios i czego Wam nie życzę "będzie wyska fala" na statek poczekacie - ile ??-tego nie wie nikt! -to proszę pamiętać że o tym pisałem to samo z drogą powrotną ! ALONNISOS bądź ALONISSOS-bo te dwie formy pisowni się spotyka - zdecydowanie polecam ale nie z takim dojazdem !!!!!!!!!!!!!!! miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 07:04 Bardzo proszę więcej info na priv gg 923341 Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta0511 Re: OK Services ! Alonnisos 22.07.10, 09:47 mir.szu tą wyspę na wakacje wybraliśmy już zeszłego roku w październiku i choć wiem że możemy zrezygnować to jednak nasza decyzja jest jedna .Jedziemy....To jedyne biuro które tam jedzie i musimy się pogodzić z faktem że podróż będzie trwała te 38 godzin ...trudno.Dla zobaczenie jej i chłonięcia atmosfery wyspy wytrzymamy wszystko ,bo na pewno nie zamienię jej na zatłoczoną Bułgarię czy inne w tym roku oblegane Kraje.Liczyłam na jakieś 30 h ,a jeśli 38 h ,to trzeba będzie wytrzymać .Już tyle w biurze narobiłam heji że stwierdzono że panikuje .Oni mają swoje tłumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
mir.szu Re: OK Services ! Alonnisos 22.07.10, 12:51 my też kupiliśmy Alonissos w listopadzie-też liczyłem na 30 h liczyłem autobus: 24 h do 3 h czekania na wodolot 3 h wodolot wyszło inaczej i bardzo żałuję że ta podróż tyle trwała bo nie powinna. gdybym dziś wiedział że mam jechać tyle godzin to ....? no właśnie- co ? życzę miłych wrażeń -małej fali -sprawnej i szybkiej podróży i autokarem i pyrkawką -bez niespodzianek na trasie po powrocie proszę opisać na forum swoje wrażenia-i te pozytywne i te negatywne tak aby inni turyści chcący zobaczyć Alonissos z tym biurem mieli świadomość gdzie i jak jadą wiele osób nie wie nawet gdzie ta wyspa leży pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikka Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.10, 06:11 Bardzo proszę o więcej info -ja mam też z tym biurem jechac na Sporady w sierpniu-Nikka Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta0511 Re: OK Services ! Alonnisos 23.07.10, 09:11 Na drugim wątku o alonnisos można nawet telefonicznie porozmawiać bo podał pan numer telefonu .Ja rozmawiałam z nim zanim wstawił tutaj temat .Mieliśmy długą rozmowę od podróży autokarem do podróży stateczkiem i rzeczywistej ceny wodolotu . Ja tez zawsze się przygotowuje do podróży i jestem ciekawska i szukam możliwie wszystkich stron o cenach a że mam dzieci dlatego też przetłumaczyłam sobie stronę z promami o tym że grecy nie pobierają opłaty promowej za dzieci do 5 roku życia .A Ok.services nie podaje takiej informacji ani biuro gdzie zakupiłam tą wycieczkę (pośrednik). Ale na razie muszę dać na luz bo zwariuję przed wyjazdem :) GADU-9692585 Odpowiedz Link Zgłoś
mir.szu Re: OK Services ! Alonnisos 27.07.10, 06:37 przyjemnego pobytu -życzę proszę napisac wrażenia po powrocie z wyspy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.wod.abpl.pl 06.08.10, 19:57 Padło tutaj sporo pytań o wyspę i podróż, nie sposób na wszystko odpowiedzieć zwłaszcza, że każdy chciałby usłyszeć same superlatywy, jeśli chodzi o miejsce to jest zjawiskowo i mimo tego, że wróciłem dwa tygodnie temu z Alonissos i podróż trwała 39 godzin ( nie żartuję ) to jestem teraz gotów zabrać kilka par szortów, kilka koszul i jechać ponownie, ludzie z biura są chyba chorzy paląc tak piękne miejsce słabą organizacją podróży i zatrudniając na miejscu beznadzejną rezydentkę ( dziewczyna jest po prostu na wczasach ) jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczące tej wycieczki proszę o kontakt pod nr tel. 664 757 483, jeśli ktoś chce mnie zabrać na wyspę proszę pod ten sam numer, tylko poważne oferty od pań, a tak poważnie to głowa do góry bo tam jest naprawdę cudownie:-) pozdrawiam zdzichu Odpowiedz Link Zgłoś