Dodaj do ulubionych

OK Services ! Alonnisos

19.07.10, 12:03
alonissos 2010- jazda na 36 godzin-odradzam !!!!!!
mój tel 693027605
Obserwuj wątek
    • Gość: stef Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.152.133.90.dsl.dynamic.eranet.pl 19.07.10, 14:55
      to zwykli kłamcy - ja z nimi juz nie pojade
      Wiola
    • Gość: Jarek Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 05:43
      Potwierdzam-jadą jak pisze gostek-rekord świata !!
      pierwszy raz jechałem do Grecji tak długo-zamiast przez Macedonię pchają się
      prze tą syficzną Sofię
      • Gość: max Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 02:10
        Oj gdybyś kierowcą był to bys wiedział dlaczego rzez sofie jadą. Od
        kiedy BG jest w ue TO w macedoni na granicach dzieją sie dantejskie
        sceny i czeka sie po 5-7 godzin na każdej. A ich pcha czas nie mogą
        spóżnić się na prom. Pozatym gdzie ty jechałeś 36 godzin??? o 8 rano
        przekracza sie granicę pl-sk a o 8 rano dnia następnego jesteś w
        porcie.
        Nie jestem z ok services ale drażnią mnie ludzie którzy kupują
        wycieczkę za 600zł i później plują na biuro
        • Gość: mir.szu Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 05:55
          A kiedy z nimi jechałeś ?
          w tym roku jest już trzeci turnus na wyspie i nikt nie jechał
          krócej jak 36 h !
          Nie mogą spóźnić się na prom ?
          Jaki prom ?
          Pływają stateczkiem
          Jak chcesz więcej info masz podany telefon -zadzwoń
          Za wyjazd płaciłem 1400 zł
          Jadą do portu AGIOS GEORGIOS
          Autobus miał wyjechać 6 lipca o 8:20 -wyjechał z opóźnieniem o 10:30
          torbę do pokoju na wyspie wnosiłem o 22:00 7 lipca-takie są fakty
        • wioletta0511 Re: OK Services ! Alonnisos 21.07.10, 10:14
          Max600 zł do Grecji i to na wyspę ? czy ty się z choinki urwałeś? A poza
          tym ja jeżdżę co roku do Grecji na Riwierę Olimpijską i żadnych dantejskich scen
          tam nie widziałam .Zawsze na czas dojeżdżaliśmy do Olimpic.Na granicy staliśmy
          najwyżej do godziny ale nie 5-7 godzin ,więc nie opowiadaj bajek .Po prostu
          każde biuro ma swoją trasę ,a ok.services akurat przez Bułgarię co tez nie
          uważam za dobry pomysł,ponieważ z tamtym biurem którym jeździłam mieliśmy dwie
          propozycje kierunku jazdy ,jednak kierowcy przestrzegli nas że jest dłuższa i
          uciążliwsza przez Bułgarie .
          Ja tez jadę na wyspę Alonnisos w sierpniu i też miał być wodolot a tu nagle
          zmiana o która ja zrobiłam heje w biurze .Mają swoje tłumaczenie .......dla
          naszego dobra .Nie rezygnujemy ,jedziemy dla tej wyspy ,a co się stanie w
          trakcie podróży to się okaże.Mam nadzieję na spokojne wakacje bo też jadę z
          dziećmi i to z trójką

GADU-9692585
          • mir.szu Re: OK Services ! Alonnisos 21.07.10, 12:05
            zgadza sie -biuro tłumaczy że to dla Waszego dobra bo w Grecji są
            strajki -BAJKI !!!!!!!!!!!!!!!!!
            żadnych strajków nie ma- a że podróż trwa tyle opisałem to trzeba
            przyjąć za pewnik

dla info : wioletta0511-
            jeżeli będziecie jechali 33 h autokarem -przyjedziecie do Agios i
            czego Wam nie życzę "będzie wyska fala" na statek poczekacie -
            ile ??-tego nie wie nikt! -to proszę pamiętać że o tym pisałem
            to samo z drogą powrotną !

ALONNISOS bądź ALONISSOS-bo te dwie formy pisowni się spotyka -
            zdecydowanie polecam ale nie z takim dojazdem !!!!!!!!!!!!!!!
            miłych wakacji
            • Gość: Aśka Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 07:04
              Bardzo proszę więcej info na priv
              gg 923341
            • wioletta0511 Re: OK Services ! Alonnisos 22.07.10, 09:47
              mir.szu tą wyspę na wakacje wybraliśmy już zeszłego roku w październiku
              i choć wiem że możemy zrezygnować to jednak nasza decyzja jest jedna
              .Jedziemy....To jedyne biuro które tam jedzie i musimy się pogodzić z faktem że
              podróż będzie trwała te 38 godzin ...trudno.Dla zobaczenie jej i chłonięcia
              atmosfery wyspy wytrzymamy wszystko ,bo na pewno nie zamienię jej na zatłoczoną
              Bułgarię czy inne w tym roku oblegane Kraje.Liczyłam na jakieś 30 h ,a jeśli 38
              h ,to trzeba będzie wytrzymać .Już tyle w biurze narobiłam heji że stwierdzono
              że panikuje .Oni mają swoje tłumaczenia
              • mir.szu Re: OK Services ! Alonnisos 22.07.10, 12:51
                my też kupiliśmy Alonissos w listopadzie-też liczyłem na 30 h
                liczyłem autobus: 24 h
                do 3 h czekania na wodolot
                3 h wodolot
                wyszło inaczej i bardzo żałuję że ta podróż tyle trwała bo nie
                powinna.
                gdybym dziś wiedział że mam jechać tyle godzin to ....?
                no właśnie- co ?
                życzę miłych wrażeń -małej fali -sprawnej i szybkiej podróży i
                autokarem i pyrkawką -bez niespodzianek na trasie

po powrocie proszę opisać na forum swoje wrażenia-i te pozytywne i
                te negatywne tak aby inni turyści chcący zobaczyć Alonissos z tym
                biurem mieli świadomość gdzie i jak jadą
                wiele osób nie wie nawet gdzie ta wyspa leży
                pozdrawiam
                • Gość: Nikka Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.10, 06:11
                  Bardzo proszę o więcej info -ja mam też z tym biurem jechac na
                  Sporady w sierpniu-Nikka
                  • wioletta0511 Re: OK Services ! Alonnisos 23.07.10, 09:11
                    Na drugim wątku o alonnisos można nawet telefonicznie porozmawiać bo podał pan
                    numer telefonu .Ja rozmawiałam z nim zanim wstawił tutaj temat .Mieliśmy długą
                    rozmowę od podróży autokarem do podróży stateczkiem i rzeczywistej ceny
                    wodolotu . Ja tez zawsze się przygotowuje do podróży i jestem ciekawska i szukam
                    możliwie wszystkich stron o cenach a że mam dzieci dlatego też przetłumaczyłam
                    sobie stronę z promami o tym że grecy nie pobierają opłaty promowej za dzieci
                    do 5 roku życia .A Ok.services nie podaje takiej informacji ani biuro gdzie
                    zakupiłam tą wycieczkę (pośrednik).
                    Ale na razie muszę dać na luz bo zwariuję przed wyjazdem :)

GADU-9692585
                    • mir.szu Re: OK Services ! Alonnisos 27.07.10, 06:37
                      przyjemnego pobytu -życzę
                      proszę napisac wrażenia po powrocie z wyspy
                      • Gość: zdzichu Re: OK Services ! Alonnisos IP: *.wod.abpl.pl 06.08.10, 19:57
                        Padło tutaj sporo pytań o wyspę i podróż, nie sposób na wszystko
                        odpowiedzieć zwłaszcza, że każdy chciałby usłyszeć same superlatywy, jeśli
                        chodzi o miejsce to jest zjawiskowo i mimo tego, że wróciłem dwa tygodnie
                        temu z Alonissos i podróż trwała 39 godzin ( nie żartuję ) to jestem teraz
                        gotów zabrać kilka par szortów, kilka koszul i jechać ponownie, ludzie z
                        biura są chyba chorzy paląc tak piękne miejsce słabą organizacją podróży i
                        zatrudniając na miejscu beznadzejną rezydentkę ( dziewczyna jest po prostu
                        na wczasach ) jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczące tej wycieczki proszę
                        o kontakt pod nr tel. 664 757 483, jeśli ktoś chce mnie zabrać na wyspę
                        proszę pod ten sam numer, tylko poważne oferty od pań, a tak poważnie to
                        głowa do góry bo tam jest naprawdę cudownie:-) pozdrawiam zdzichu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka