Dodaj do ulubionych

Miraluna Seaside Village - Rodos ?

23.07.10, 20:52
Witam,
we wrześniu wybieramy się z rocznym dzieckiem na urlop i pani w TUI
poleciła nam hotel Miraluna Seaside Village na Rodos (jako że chcemy
wylot z Gdańska, nie mamy dużego wyboru. Niestety nie ma o nim
żadnych opinii, więc trochę się obawiam, ale TUI ma chyba sprawdzone
hotele w swojej ofercie, więc już sama nie wiem :-( Może ktoś był w
tym hotelu i może coś polecić?
Obserwuj wątek
    • yokooo Re: Miraluna Seaside Village - Rodos ? 29.07.10, 14:37
      Podbijam, mnie też interesują opinie o tym hotelu. Wybieramy się tam z 1,5
      rocznym dzieckiem we wrześniu.
      • Gość: e.ta Re: Miraluna Seaside Village - Rodos ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 15:59
        wydaje mi się (po wyjeździe w czerwcu tego roku)że jest to ta lepsza część
        hotelu Miraluna Kiotari Bay, one się połączyły i trudno teraz orzec gdzie kończy
        się jeden a zaczyna drugi - różnicę widać w umeblowaniu pokojów, infrastruktura
        dla obu ta sama. Jest w ofercie Grecosa (my byliśmy z tego biura), na
        holidaycheck też dużo zdjęć.
    • Gość: Paul Re: Miraluna Seaside Village - Rodos ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 23:21
      Witam
      Miraluna Seaside Village _ bardzo piekny hotel , akurat wrocilem z urlopu z
      Rodos , bylem w tym hotelu 2 tygodnie , nie sposob sie nudzic w tym kompelksie
      ... bardzo duzo atrakcji dla dzieci jak i dla doroslych urlopowiczow ,
      codziennie sa animacje w trzech jezykach , dla dzieci dyskoteki i zabawy z
      anmiatorami w ciagu dnia .... Bardzo dobre jedzenie z duzym wyborem potraw , w
      barze mozna wyprobowac dobre drinki ;) pokoje ladnie urzadzone i czyste ...
      Naprawde polecam jestem w 100 procentach zadowolony z tego urlopu ...
      • Gość: Gość Re: Miraluna Seaside Village - Rodos ? IP: *.mofnet.gov.pl 28.06.11, 13:46
        Ja wybieram się w lipcu do tego hotelu z 1,8 rocznym synkiem. Mam pytanie czy dla takich małych dzeci są łóżeczka?
        • Gość: Tom Re: Miraluna Seaside Village - Rodos ? IP: 78.133.224.* 05.07.11, 13:08
          Czy ktoś wrócił z tego hotelu w tym sezonie?
          Czy może na coś zwracać uwagę? Czy dostępność leżaków przy basenie i na plaży jest wystarczająca? Jedzonko dobre?
          Ile kosztuje wynajęcie auta (klasa A lub B) na 3 dni?
          • Gość: anna Re: Miraluna Seaside Village - Rodos ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.11, 22:01
            Wróciliśmy z Miraluny, hotel wart polecenia na 101%, jakość adekwatna do ceny oczywiście- jedzenie i animacje dla dzieci to najważniejsze atuty tego hotelu. Wygodna opcja all inclusive dla rodzin z dziećmi i osób zwiedzających wyspę, w hotelu " nie trzymają" nas godziny posiłków - zawsze można później zjeść ciepły posiłejk w barze przy wyjeździe.
            Dla osób niezadowolych z pokoju - zawsze można go zmienić przy pomocy rezerydentki z TUI jest to możliwe.

• Gość: aga Re: Miraluna Seaside Village - Rodos ? IP: *.play-internet.pl 17.08.11, 13:23
              a jak z plażą? w ofercie napisane że jednak trochę żwirowo z kamykami. czyli jakie wrażenia z plaży, my poszukujemy ładnej piaszczystej dla dzieci, ale opis tego hotelu nam pasuje, więc
              proszę o inf dotyczące plaży.
          • Gość: gość Re: Miraluna Seaside Village - Rodos ? IP: *.mofnet.gov.pl 17.08.11, 13:38
            My bylismy pod koniec lipca. niesamowicie gorąco. hotel w porządku. mielismy pokój na parterze od strony basenów, pokój super, duży, wygodny, łóżeczko turystyczne dla dziecka, jedzenie pyszne i urozmaicone, najlepsze były kolacje, niestety leżaki trzeba było rezerwować samemu, jest ich mało, ja chodziłam po 8 to były juz tylko miejsca przy statku pirackim, ale tam nam najbardziej odpowiadało, przy basenach głównych był ciagle hałas ale tez tam były wszystkie atrakcje dla dorosłych. Na plaży leżaki płatne. Plaża taka sobie żwirowa i kamienista, konieczne są buty do wody inaczej bolą stopy. Wypozyczenie samochodu-micra kosztowało z zatankowaniem 75 euro na dzień. Jedyne zastrzerzenia mam do obsługi, niemili, nieusłużni. Rezydenci ostrzegali przed kradzieżami i namawiali na wynajem sejfu, ale nam nic nie zginęło i żadnego sejfu nie wynajmowaliśmy.
            • Gość: prtkuzi Re: Miraluna Seaside Village - Rodos ? IP: *.cdma.centertel.pl 18.08.11, 18:27
              Witam. my jedziemy z 3 latkiem, 9 września z Wawy...jakoś to będzie :)
              • Gość: gość Re: Miraluna Seaside Village - Rodos ? IP: *.mofnet.gov.pl 19.08.11, 08:50
                Na pewno będzie dobrze, my byliśmy z 2-latkim, było bardzo dobrze. Dla dziecka mieliśmy zapewnione w hotelu łóżeczko turystyczne, w restauracji są wysokie krzesełka, jest super statek piracki ze zjeżdżalniami i przemiłe dwie animatorki Polki, które zajmują się dziećmi. 20 minut pieszo od hotelu jest Carrefour więc dla dziecka można wszystko kupić soki, jakieś dodatkowe jedzenie. Hotel jest naprawdę fajny, tylko niemiła obsługa.
                • Gość: Karol Re: Miraluna Seaside Village - Rodos ? IP: *.plock.mm.pl 21.08.11, 11:13
                  A jak wygląda oferta alkoholi w allinc. ?
                  Ktoś 2 lata temu pisał, że trochę żałują i mały wybór , prawda to?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka