Gość: O.N.A. IP: *.115.c71.petrotel.pl 18.08.10, 22:38 witam. Mój małżonek mnie męczy pytaniami... On jako fanatyk motocykli..Czy można wypożyczyć tam motory , jesli tak to jakie???? Bede wdzieczna za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grekan Re: motory na Rodos 19.08.10, 02:02 Ja wypozyczalem skutery, ale jest w kazdej wypozyczalni kilka rodzajow motocykli, nawet takich dla fanatykow/wyzsza cena/.Kazda wypozyczalnia ma inny zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rentier Re: motory na Rodos IP: *.tktelekom.pl 19.08.10, 08:23 W Falikari widziałem wypożyczalnie motorów i trójkołowców. Odpowiedz Link Zgłoś
akodz Re: motory na Rodos 19.08.10, 10:18 Niech sobie małżonek przejrzy w necie oferty miejscowych wypożyczalni, będzie miał pogląd na to, co można tam wypożyczyć. W większości wypożyczalni poza skuterami były lekkie enduro, o pojemnościach 125 - 250 cm2, choć i większe się spotyka. Jakby się chłop uparł, to i Harleya wypożyczy, choć w sumie nie wiem, po co - ja bym brał coś do jazdy w lekkim terenie. Odpowiedz Link Zgłoś