Dodaj do ulubionych

Travel service airlines

IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 14:44
Leciał ktoś tymi liniami lotniczymi? jakies doswiadczenia? lece niedługo na rodos tymi liniami
Obserwuj wątek
    • Gość: ee Re: Travel service airlines IP: *.ip.netia.com.pl 02.08.11, 15:06
      super, bedzie dobrze. zazdroszcze rodos, wróciłbym tam na 2 tyg... sporo tam mam jeszcze do zobaczenia...
    • Gość: Marcel Re: Travel service airlines IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 11:02
      Linie bardzo solidne - i mówię to jako pracownik biura podróży:)
      Mają nowe samoloty, dobrze utrzymane. W Polsce latają dla Itaki 3 samolotami, na większości lotów są polskie załogi.
      Katering na pokładzie zazwyczaj płatny, ceny mają średnio-wysokie, np. kanapka 16 zł, cola 8zł, alkohole w pięćdziedziesiątkach 16 zł.
      Co ich odrożna od innnych, ponieważ są to duże i psrawdzone linie, mają dobre kontakty w portach, w przypadku opóźnienia (które się każdemu może zdarzyć, ale im się nie zdarza notorycznie!) od ręki oferują opiekę nad pasażerami - jedzenie, napoje...
      Na prawdę nie masz się co martwić, a inni mogą zazdrościć bezproblemowego przelotu:)
      • Gość: warszawianka Re: Travel service airlines IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.11, 11:51
        Dzięki za odpowiedź :) jutro lece wiec doprze przeczytac taka opinie
        • voyager747 Re: Travel service airlines 03.08.11, 13:28
          lataliśmy z nimi na Maderę i był ok
      • Gość: megg Re: Travel service airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 20:57
        Jakiś nonsens. Lecieliśmy na Cypr i w jedną stronę wylot opóźniony o 7 godzin - dotalismy marna kanapkę, male prince polo i sok 200ml, w droge powrotna lot opozniony o 8 godzin - dostalismy do wykorzystania 2 vouchery za 7 euro i 10 euro, podczas gdy sandwich na lotnisku kosztuje 8,50 euro wiec na wile nie starczylo. Pani na lotnisku poinformowala nas ze takie opoznienia zdarzaja sie notorycznie i juz od 4 tygodni widzi turystow z biura podrozy ITAKA ktorzy mieli leciec TRAVEL SERVICE koczujacych na lotnisku bo opznienia sa wielogodzinne
        • Gość: Ewa Re: Travel service airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 21:06
          Jak w kazdym temacie zdania podzielone. Lepsze i gorsze opinie. Tez mam leciec tymi liniami z biura Sun Fun na Krete i trzymam sie tej dobrej opinii - nakręcać sie nie mam zamiaru.
        • Gość: Tyka Re: Travel service airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 11:21
          beznadzieja! a ja mysle o Cyprze, wiec sie zastanowie bo zawsze sa Kanary do wyboru...;)
          • Gość: Ada Re: Travel service airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 18:49
            Na Kanary też leciałam Travel Service, zresztą nie pierwszy i ostatni raz z nimi. Uważam, że to dobre linie, lubię z nimi latać. Radzę nie sugerować się opiniami ludzi, którzy mieli pecha, opóźnienia zdarzają się każdym, mnie na szczęście z tą linią nie trafiły się. Flota na dobrym poziomie - a to ważne.
        • Gość: anka Re: Travel service airlines IP: 178.73.49.* 27.06.12, 22:17
          przytrafiło sie opóźnienie 2 tygodnie z rzędu, a nie 4...
          I jak zwykle Polacy koczują! w hotelu to siedzą w recepcji, u lekarza czekają, a na lotnisku muszą KOCZOWAĆ:D
          przypomniało mi się z Seksmisji, jedno z koczowisk dekadencji;-)
      • Gość: monika Re: Travel service airlines IP: *.one.pl 14.08.13, 12:10
        czy itaka korzysta też z lini smart wings?
    • Gość: majolatanie Re: Travel service airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 21:26
      Zapraszamy na stronke www.majolatanie.pl latanie za grosze. Znajdziesz tanie połaczenia lotnicze, promocyjne wycieczki last minute. Dla ludzi interesujących sie podróżami powstaje powoli galeria z podrózy naszych użytkowników oraz relacji do poczytania. Jeżeli jesteś zainteresowany tą kategorią to zaprszam na majolatanie latanie za grosze do zaglądniecia, polubienia. Oczywiscie jeżeli chcesz dodac swoja relacje albo swoje zdjęcia z podrózy, wypadu, to jest to mile widziane. Wszytstkie informacjie znajdziecie na stronce www.majolatanie.pl
      Tekst linka
    • chuda41 Re: Travel service airlines 21.06.12, 14:53
      Leciałam z nimi zimą do Egiptu,wszystko ok,załoga polska,pani pilot!!:)-p.Kasia rewelacyjna.Nie było telewizorków z mapą,ale załoga chętnie tłumaczyła nad czym lecimy.jestem zadowolana,zero opóźnień.
    • Gość: senior Re: Travel service airlines IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.12, 15:03
      leciałem 4 razy zawsze było super polecam tę linię
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka