aniaa13 21.05.04, 13:48 Hej, Czy ktos mi może powiedzieć jaka jest teraz na prawdę pogoda na wyspach. W poniedziałek lecimy na Rodos, a prognozy pogody jakie oglądam nie nastrają najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala666 Re: wyspy greckie pogoda IP: *.smart.polish / 212.244.167.* 21.05.04, 14:25 Też się martwię, chociaż na Krecie będę dopiero za dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: wyspy greckie pogoda 21.05.04, 18:59 Ania lepiej nie oglądaj prognoz tak jak ja to i tak nic nie zmieni.Ja się nastawiam optymistycznie (tylko żeby z tego ciepło było hihi) i musi być ciepło innej opcji nie przyjmuję do wiadomości.Aha i proszę zrób na miejscu rozeznanie i opowiesz jak dojedziemy po tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: wyspy greckie pogoda 22.05.04, 10:33 Zajrzyj na www.wunderground.com - prognozy maja raczej poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: il Re: wyspy greckie pogoda IP: 62.103.255.* 22.05.04, 21:36 mieszkam na stale na krecie.pogoda teraz jest rozna ,jeden dzien upalny sloneczny a na drugi dzien moze padac........moze byc silny wiatr tak ja dzisiaj,jutro planuje plaze ale nie mam pojecia jaka bedzie pogoda,moze rano sie obudze i bedzie pieknie i slonecznie........takze trzeba sie nastawic na wszystko.ale zapraszam warto........... Odpowiedz Link Zgłoś