Gość: majka IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 31.05.04, 12:20 Czy plaza na oludeniz jest: -piaszczysta ? -zatłoczona ? -woda w morzu jest ciepła we wrześniu ? djacie znac koniecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronka Re: plaza na oludeniz 31.05.04, 13:51 hej plaża jest piaszczysta, ale są to takie drobniusieńskie kamyczki, wejście do wody miejscami mocno spadziste -w sezonie jest bardzo zatłoczona, ale ja byłam we wrześniu i było prawie pusto - woda ciepła jak zupa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: plaza na oludeniz IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 31.05.04, 15:42 hej, ale kiedy we wrzesniu bylas ? my jedziemy na pierwsze dwa tygodnie wrzesnia a w jakim bylas hotelu neronka ? pzdr majka Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: plaza na oludeniz 31.05.04, 15:49 Ja byłam przez miesiąc na przełomie sierpnia i września. Nie byłam w hotelu, byliżmy samochodem i zjechaliśmy pół Turcji, aż pod Syrię. Bo my takie trampy jesteśmy. Mieszkaliśmy gdzie się dało. W Oludeniz akurat ze 3 dni na kempingu. Polecam wycieczkę całodniową z Oludeniz łodzią ok. 40 osobową. Rewelacja. Bilety kupuje sie w takich kioskach przy plaży albo w biurach turystycznych. Nie było to tanie bo z 30 dolarów od osoby ale super. Cały dzień rejsik po okolicznych paru wysepkach, ciepłe gejzery, skoki do wody prosto z łodzi itp. W cenie jest 1 posiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: plaza na oludeniz IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 31.05.04, 15:58 TAk, wybierzeny sie na pewno, wiem ze wycieczek jest mnostwo roznych i ze nie oplaca sie kupowac od wlasnego rezydenta tylko najlepiej z okolicznych agencji bo sa nawet polowe tansze. Chcemy tez pojechac na rafting po rzece i paragliding, moze wybierzemy sie na rodos ? podobno mozna poplynac na wlasna reke z portu w maramaris, moze byliscie ? i bardzo dziekuje za odpowiedz pzdr majka Odpowiedz Link Zgłoś