Dodaj do ulubionych

Hotel Mitsis Rodos Village

IP: 213.192.66.* 09.01.12, 13:55
Witam,
proszę o opinie osoby które były w tym hotelu.
Głównie zależy mi na informacji jakie pokoje najlepiej zarezerwować oraz jak wygląda plaża przy hotelu ( wiem że trzeba dojść kładką nad jezdnią) czy jest piaczysta czy trzeba mieć obuwie?
Generalnie zależy mi na jak największej ilości informacji o tym hotelu, gdyż bardzo mało jest danych w internecie na ten temat.
Przy okazji może ktoś podpowie gdzie najlepiej w pobliżu hotelu wypożyczyć samochód oraz na jaki wydatek trzeba sie szykować.

Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: muchos Re: Hotel Mitsis Rodos Village IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.12, 20:51
      Ja bylem w Mitsis Rodos Maris, tuz obok i po poznaniu opini osob ktore byly w tym samym czasie w Rodos village polecam zdecydowanie Rodos Maris
      Zalety to glownie to ze jest nad morzem z z Rodos Village trzeba przejsc kladka do Rodos Maris by tam byc oraz zdecydowanie wiekszy teren i lepsza infrastruktura...
      Poczytaj na www.wakacje.pl (ponad 30 opini o obu) i na holidaychecku
      A zanim wyjedziesz poznaj opinie i ceny roznych biur bo standard podobny a ceny rozne nawet o 10-15%:)
      • Gość: rafikk Re: Hotel Mitsis Rodos Village IP: 213.192.66.* 10.01.12, 15:02
        Dzięki za informacje.
        Jednak zdecydowałem sie na wyjazd do Mitsis Rodos Village.
        Cena w interesującym mnie terminie to 2700 pln / tydzien, natomiast w Mitsis Rodos Maris to ponad 1000 pln wiecej za osobę.
        Plaży nie musze mieć przy hotelu ( zazwyczaj 2-3 razy bywam na plaży), wystarczy mi druga linia brzegowa.
        Nastawiony jestem na zwiedzanie Rodos przez 2-3 dni a reszta w hotelu.
        Opinie o jednym i drugim hotelu są podobne. Zawsze znajdzie się kilku malkontentów którym coś będzie nie pasowało.

• Gość: arek Re: Hotel Mitsis Rodos Village IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.12, 00:05
          zycze udanych wakacji. nie wiem jak w Twoim hotelu, ale bylem w mitsis rodos maris w ubieglym roku i bardzo milo wspominam.
        • irima2 Re: Hotel Mitsis Rodos Village 25.01.12, 14:27
          Bardzo dobry wybór. Byliśmy w zeszłym roku. Ogólnie wszystko na plus. Mieliśmy pokój Garden View w bungalowach.
          Hotel jest dość duży więc jak się jest daleko to można się nachodzić - my akurat mieliśmy dość blisko. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Są trzy baseny odkryte i jeden kryty więc nie ma tłoku. Obsługa b. miła, dużo rozrywek - ale my nie korzystaliśmy z animacji więc ciężko mi coś powiedzieć.
          W hotelu siedzi pani z wypożyczalni (sama wypożyczalnia jest kilkaset metrów od hotelu).
          Minusem hotelu jest odległość od lotniska - transfer trwa ponad 2h.
          Co do plaży to są drobne kamyczki, przy brzegu większe. My chodziliśmy boso ale dzieciom to przeszkadzało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka