Dodaj do ulubionych

Rodos-hotele!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 13:18
Witam...

Mam dylemat gdyż chcę wybrać się na wyspę Rodos z rodzinką ale nie jestem w stanie sam wybrać jakiś hotel...
Chodzi mi o dość tani hotel do 2500 zł za tydzień pod koniec sierpnia....
Biura podróży nie podają głównie opinii o oferowanych hotelach a mi chodzi głównie o jakiś czysty hotelik z jakimiś animacjami i rozrywką dla dzieci, aby było blisko do morza i hotel nie leżał gdzieś na odludziu...
Proszę o doradzenie
Marek;]
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmm Re: Rodos-hotele! IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.01.12, 13:57
      mała podpowiedź: opinii o hotelach szuka się w internecie a nie w biurach podrózy
    • tigertiger Re: Rodos-hotele! 15.01.12, 14:17
      Przejrzyj oferty wszystkich biur na easygo.pl lub ewentualnie na wakcjach.www tam oprócz wszystkich danych na temat hoteli, biur które je mają w ofercie znajdziesz też opinie ( w wyszukiwarkę wpisujesz również do jakiej ceny, w jakim terminie są dostępne jeszcze hotele). Jeśli jakiś hotel opinii nei ma jeszcze wystawionych szukaj informacji o nim na holidaychek.pl lub tripadvisorze (na obu stronach masz opcję polskojęzyczna). Możesz też szukać na forum wpisując hasło w wyszukiwarce np. "hotel rodos dzieci". Powodzenia:)
    • grecomaniak Re: Rodos-hotele! 17.01.12, 09:42
      Do niedawna miałam podobny dylemat i rozumiem chaos w głowie, nawet po przeczytaniu tysięcy opinii.
      Zdecydowaliśmy się na Sunshine Vacation Club, myślę, że hotel spełnia także Twoje wymagania, choć nie wiem, jak z ceną pod koniec sierpnia. Generalnie lipiec i sierpień są bardzo drogimi miesiącami. Zobacz jeszcze Sirena Beach i Kalithea Mare Palace. Te także braliśmy pod uwagę.

G.M.
      • grecomaniak Re: Rodos-hotele! 17.01.12, 09:43
        jeszcze Pegasos, doradzano nam go w biurze.
        • renia266 Re: Rodos-hotele! 18.01.12, 10:07
          Byłam w hotelu Pegasos z dzieckiem. Moim zdaniem to dobry wybór dla rodziny, hotel w porządku, bardzo ładna plaża przy hotelu, ogród, fajny basen, jedzenie smaczne. Jedyna wada dla mnie to to, że to hotel moloch, jak niestety prawie wszystkie w Faliraki
          • Gość: gość Re: Rodos-hotele! IP: *.ip.netia.com.pl 18.01.12, 13:37
            Polecam Kolymbię. Jest spory wybór hoteli, każdy znajdzie coś dla siebie. Ja w tamtym roku byłem w Lydia Maris. Wybór okazał się świetny
            • foolproof Re: Rodos-hotele! 19.01.12, 22:51
              Byłem w hotelu Oceanis ( z BP Triadą) - polecam z czystym sumieniem
    • skladnicawycieczek Re: Rodos-hotele! 21.01.12, 22:13
      Witam
      z 3 * dobrych hoteli polecam Hotel Delfinia Resort cena w promocji do końca stycznia od 1889 PLN os
      www.skladnicawycieczek.pl/?ep3[]=%3Fsid%3Da7ks3n0d0vmpt015jrc8lio3937fdu3i%26lang%3Dpl%26drt%3D8%26sd%3D20.08.2012%26ed%3D09.09.2012%26tt%3DF%26hn%3DDelfinia%2B%26ds%3D14_150%26sp%3D4%26st%3DPA%26d2%3DITAK%26hc%3DRHODELF%26g%3D2273
      • Gość: kate Re: Rodos-hotele! IP: *.146.246.94.ip4.artcom.pl 22.01.12, 12:32
        Polecam najpierw przejrzec katalog biura podróży, a potem wybrane hotele posprawdzac na necie. Mozna uzyc polskiego serwisu Oceniacz.pl, ogólnoswiatowego holidaycheck.pl, ale najbardziej realne opinie o hotelach bedą na serwisach na ktorych ludzie rezerwuja i potem oceniaja hotele, np. na hotelscombined czy na booking.com
        • Gość: Nina1 Re: Rodos-hotele! IP: 89.174.56.* 01.02.12, 12:03
          Gratuluję wyboru Rodos, to cudowna wyspa. My byliśmy w świetnym hotelu Kamari Beach w Lardos - Lotharice. Świetne połozenie i bardzo dobre jedzenie. Poza tym cisza i spokój. Mielismy opcję HB z Neckermanna a teraz widziałąm, ze jest juz tylko all w Wezyrze chyba. naprawdę polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka