Dodaj do ulubionych

Hotel Bitzaro Palace- Zakynthos

IP: *.devs.futuro.pl 23.04.12, 15:55
Proszę o opinię na temat tego hotelu.Znalazłam troche na rożnych forach ale przeraził mnie ten opis Tekst linka
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Re: Hotel Bitzaro Palace- Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.12, 11:54
      Ja bym nie brała pod uwagę tak skrajnej opinii, jakiś mega maruda to pisał, jak ja nie lubię takich ludzi spotykać na wakacjach, brrr.
      • Gość: Doty Re: Hotel Bitzaro Palace- Zakynthos IP: *.devs.futuro.pl 24.04.12, 13:53
        No tak się własnie zastanawiałam czy nie jest przesadzona. Miejmy nadzieje, że jakoś bedzie i wróce zadowolona. Dzieki za pocieszenie .
    • Gość: KrzyszB Re: Hotel Bitzaro Palace- Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 14:04
      Witam,
      Połowa tegorocznego sezonu za nami, może wypowiedziałby się ktoś, kto był w Bitzaro Palace w 2012 roku:
      1. Jak tam z jakością hotelu (czystość, wyżywienie, obsługa itp.) bo w poprzednich latach różne opinie krążyły, często skrajne.
      2. Co z jakością plaży (czystość, wolne miejsca itp.), czy jest to plaża tylko tego hotelu czy publiczna.
      3. I sprawa już nie zależna od roku - jak to jest z tymi samolotami? Hotel leży prawie na ścieżce startu/lądowania, kilka kilometrów od pasa - czy hałasy są bardzo uciążliwe ?

pozdrawiam
      Krzysiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka