Gość: Doty IP: *.devs.futuro.pl 23.04.12, 15:55 Proszę o opinię na temat tego hotelu.Znalazłam troche na rożnych forach ale przeraził mnie ten opis Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: Hotel Bitzaro Palace- Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.12, 11:54 Ja bym nie brała pod uwagę tak skrajnej opinii, jakiś mega maruda to pisał, jak ja nie lubię takich ludzi spotykać na wakacjach, brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doty Re: Hotel Bitzaro Palace- Zakynthos IP: *.devs.futuro.pl 24.04.12, 13:53 No tak się własnie zastanawiałam czy nie jest przesadzona. Miejmy nadzieje, że jakoś bedzie i wróce zadowolona. Dzieki za pocieszenie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzyszB Re: Hotel Bitzaro Palace- Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 14:04 Witam, Połowa tegorocznego sezonu za nami, może wypowiedziałby się ktoś, kto był w Bitzaro Palace w 2012 roku: 1. Jak tam z jakością hotelu (czystość, wyżywienie, obsługa itp.) bo w poprzednich latach różne opinie krążyły, często skrajne. 2. Co z jakością plaży (czystość, wolne miejsca itp.), czy jest to plaża tylko tego hotelu czy publiczna. 3. I sprawa już nie zależna od roku - jak to jest z tymi samolotami? Hotel leży prawie na ścieżce startu/lądowania, kilka kilometrów od pasa - czy hałasy są bardzo uciążliwe ? pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś