Dodaj do ulubionych

Pyrzowice parking

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 18:04
Lecimy pierwszy raz z Katowic ,czy korzystaliście z parkingu P2 przy lotnisku jest promocja 69 zł za dwa tygodnie .To parking nie strzeżony .czy można tam bez obawy zostawić samochód czy lepiej u kogoś na prywatnym parkingu.
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: Pyrzowice parking IP: *.wroclaw.vectranet.pl 03.06.12, 18:17
      • Gość: ag Re: Pyrzowice parking IP: *.wroclaw.vectranet.pl 03.06.12, 18:19
        korzystałam z tego parkingu już kilka razy , bez problemu to b.duży parking , nic sie nie dzieje , autko bezpieczne teraz też mam rezerwacje od 20.06 pozdrawiam
    • zo_h Re: Pyrzowice parking 03.06.12, 22:11
      Ja korzystałem z tańszych prywatnych parkingów przed lotniskiem. Ogólnie byłem bardzo zadowolony. Samochód stał pod okiem monitoringu.
    • Gość: niezadowolona Re: Pyrzowice parking - kradzież IP: 78.9.164.* 21.06.12, 11:39
      Korzystałam z usług tego parkingu i jestem BARDZO NIEZADOWOLONA.

Podczas postoju na parkingu nas samochód został okradziony.
      Ze schowka zginał nowy GPS ( wiem, że takich rzeczy nie zostawia się w aucie ale był w schowku).

Pan który w tym dniu pracował na parkingu był niewzruszony gdy zgłosiliśmy mu kradzież.
      POWIEDZIAŁ, ŻE NAWET JAKBY NAM UKRADLI AUTO ON ZA NIC NIE ODPOWIADA. DZIĘKUJE I DO WIDZENIA ( To był jego komunikat).

wiec nie polecam...
      • Gość: KRYSTIAN Re: Pyrzowice parking - kradzież IP: *.7.protonet.pl 25.08.13, 15:11
        WITAM JAKI TO BYŁ PARKING BO JA MIAŁEM PODOBNY PRZYPADEK NA PARKINGU PRZY STACJI BP.
        • Gość: Obserwator Re: Pyrzowice parking - kradzież IP: *.protonet.pl 08.07.14, 20:47
          Krystian . Ty durniu A stać cię aby dojechać do pyrzowic ?
        • Gość: Jurek Śl. Re: Pyrzowice parking - kradzież IP: *.opera-mini.net 11.03.15, 12:46
          Tak też pytam czy stać cię było na dojazd .ja tam parkuję od lat i wiem że kradzież jest tam nie możliwa ,obsługa miła i odpowiedzialna .narzekać mogą tylko ci którzy nie dostosują się do zaleceń obsługi .Robisz swym wpisem ty bałwanie tym ludziom krzywdę .
    • Gość: stba Re: Pyrzowice parking IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 13:56
      ja parkuję na parkingu stacji BP.Jest trochę drożej ale parking jest ubezpieczony. Obsługa parkingu zawozi na lotnisko i zabiera z powrotem na parking.Polecam

• Gość: tarrka Re: Pyrzowice parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 23:38
        My tez tam zostawiamy samochód .
        niby dalej ale właśnie zawiozą i odbiora potem po przylocie .
        w tym roku tez juz jest zrobiona rezerwacja .
      • troms Re: Pyrzowice parking 22.06.12, 16:51
        Tak, parking BP jest ubezpieczony. Cenowo wychodzi trochę drożej 2 tyg. 130 zł, ale moim zdaniem warto dołożyć dla pewności.
      • w_isienka Re: Pyrzowice parking 07.11.12, 19:31
        w Pyrzowicach jest multum prywatnych parkingów - na podwórkach przy domach
    • Gość: Romek Re: Pyrzowice parking IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.12, 16:31
      Korzystałem 2 razy i wszystko było ok.
      Korzystałem też z parkingu ' u Jana'.
      Polecam
    • gatunio Re: Pyrzowice parking 07.08.12, 22:24
      W razie wątpliwości co do parkingów zawsze możecie je porównać na
      porówanie parkingów w Pyrzowicach
      Pozdrawiam
      • Gość: sisi Re: Pyrzowice parking IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.12, 10:29
        Od lat korzystam z WIZ parking. Prywatny, ubezpieczony na ogrodzonej prywatnej posesji.
    • Gość: Janusz Re: Pyrzowice parking IP: 185.3.61.* 06.11.12, 22:02
      Polecam parking WIZ-PARK, zawsze gdy lecę z Pyrzowic zostawiam u nich samochód i jestem zadowolony.
      • Gość: Smolar Re: Pyrzowice parking IP: *.ip.netia.com.pl 15.03.14, 18:06
        Serdecznie polecam parking Wizz-Park Kolejowa 19 byłem już kilka razy, jest monitoring i dowóz pod sam terminal, bez względu czy to noc czy dzień :) fajna usługa i miła, pomocna obsługa (w nocy samochód mi nie odpalił i otrzymałem ekspresową pomoc) Pozdrawiam
    • parkingpolonia Re: Pyrzowice parking 14.05.15, 09:36
      Parking Polonia to nowy parking oddaloy 300 metrów od lotniska Katowice-Pyrzowice.

Szukasz parkingu? Odwiedź nas! Oferujemy:

-darmowy transfer na lotnisko
      -24-ro godzinny dozór
      -monitoring
      -ubezpieczenie
      -konkurencyjne ceny
      -profesjonalną obsługe

Parking znajduje się na prywatnej posesji jest ogrodzony oraz utwardzony. Ceny postoju wynoszą: 50 zł/7 dni, 85 zł/ 14 dni.
      Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej: www.parkingpolonia.pl
    • Gość: Tomek Re: Pyrzowice parking IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.06.15, 14:04
      Cześć ,
      Polecem Parking MTM , oddalony o 400 metrów od lotniska.
      Transport na lotnisko gratis, całodobowy , ubezpieczony i monitorowany.
      Strona internetowa parkingu : Tekst linka
      www.parking-pyrzowice.com
    • Gość: Framol Re: Pyrzowice parking IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.15, 18:53
      Można zostawić. Wiele razy stąd latałem i nic się nie stało.
      Wyloty kilkudniowe i kilkutygodniowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka