Gość: Ania IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 24.06.04, 21:15 Czy ktos był z Triada na Krecie? Opinia...Czy dostaliscie ten sam hotel na miejscu jaki był obiecany? CZy moze dali was np. do tekiego 12 km od centrum??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: Triada? 24.06.04, 21:24 No nieee... Bardzo prosze sie nie lenic i po prostu zapoznac sie z trescia postow tego Forum. Ile mozna walkowac ten sam temat?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EtalTravel Re: Triada? IP: *.zax.pl 26.06.04, 02:38 ale gonisz wszystkich do szukania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ben.omi Re: Triada? 28.06.04, 15:07 Parę dni temu wróciłem z TRIADĄ Z kRETY. Spoko biuro, hotel niesamowity, żadnych zastreżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabolek27 Re: Triada? IP: *.mos.gov.pl 07.07.04, 14:20 Czy mozesz mi podac wiecej informacji gdzie konkretnie mieszkalas, jaki hotel (nazwa)czy jest tam fajnie i jak rezydenci i jak cenowo wychodzi tzn. czy jest tam drogo? My myslimy nad podroza poslubna we wrzesniu i wlasnie z Triady ma dosyc spory wybor wycieczek i w dosyc przystepnych jeszcze cenach. Czy jest to piekne miejsce na romantyczna i niezapomniana podroz? Jak mozesz to prosze o odpowiedz. Z gory b. dziekuje Pozdrawiam Zabole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yola Re: Triada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 15:10 Witam, właśnie wróciłam z Krety, a dokładniej z Kissamos, to był mój pierwszy pobyt w Helladzie i na wyspie i pierwszy urlop z Triadą. 1.Hotel Kissamos Palace = Sunny Bay ***+, hotel jest tak jak pokazano w katalogu,pokoje przestronne,indywidualna klima bez dopłaty, prowadzi sympatyczna rodzina Kreteńczyków, posiłki : śniadania szwedzki stół : kawa, herbata, sok, dżem, płatki na mleku, ser żółty, wędlina, pomidor, ogórek zielony i tak przez 2 tyg.Obiadokolacje wbrew pozorom sute : przystawka - sałatka z pomidorów i ogórka + feta lub tzatzyki, danie główne+owoc lub ciasto. 2.Plaża KAMIENISTA.Piaszczysta jest ok.500m dalej ale nie jest to taki piasek jak nad Bałtykiem. 3.Wypożyczalnie aut : na każdym rogu.Ja korzystałam z Autoway i byłam zadowolona, coprawda pierwsze auto-Matiz - było z klimą ale bez radia i wspomagania kierownicy, ale jeszcze w tym samym dniu załatwiono mi wymianę i dostałam Yariskę, którą zrobiłam 1800km.Cena paliwa : 82-85 centów/litr. 4.Wycieczki fakultatywne - odradzam kupowanie u rezydentki - nie ma sensu przepłacać.Kupiłam Samarię i rejs na Gramvousę+Balos w biurze Harisa Horeftakisa - dał rabat, a na rejs płynęliśmy na prawie pustym statku, natomiast na naszej wycieczce do Samarii nie było ani pół Polaka :-).Samaria - polecam zabrac trapery a nie adidasy.Trasa wcale nie jest bardzo trudna, każdy zwykły człowiek ją pokona w odpowiednim tempie.Mnie zajęło to 5 godzin wliczając 40 min przerwy.Plaża przy morzu Libijskim jest kamienista , wejscie do morza też-polecam zabrac buty do wody, woda zimna. Jakby ktos chciał jeszcze jakieś info to zapraszam na gg 3293024 Odpowiedz Link Zgłoś