Dodaj do ulubionych

Hotel Sirios Village - Krete Kato Daratsos

IP: 213.25.22.* 10.07.04, 13:25
Czy był ktoś w tym hotelu? Jak wygląda pokój w tym hotelu, czysto? Jaka
łazienka, jakie jedzenie i jaka okolica. Czy warto tam pojechać?
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Anula Re: Hotel Sirios Village - Krete Kato Daratsos IP: *.intentia.pl 16.07.04, 12:00
      Właśnie wrócilismy z Krety, byliśmy w tym hotelu i nam bardzo się podobał.
      Hotel rodzinny, dużo zieleni, dwa baseny, dwa brodziki+ zjeżdżalnia dla dzieci,
      sklep na terenie hotelu dobrze zaopatrzony. Hotel składa się z budynku głównego
      i bungalowów, jest położony wśród zieleni. Pokoje w porządku, nie mieliśmy
      zastrzeżeń. Sprzatane codziennie.W pokoju lodówka, TV i oczywiście klima.
      Łazienki albo z wanną, albo z natryskiem. Do najbliższej plaży ok. 300-400 m.
      Plaże nie są takie jak nad naszym Bałtykiem, ale nie było źle, chociaż częściej
      siedzieliśmy przy basenie. Okolica spokojna, obok hotelu pare tawern, ale
      raczej nie ma gdzie pochodzić, lepej jechać do Chanii (5 Euro TAxi w jedną
      stronę).Posiłki w hotelu, to śniadanie wydawane od 8-10 i kolacja od 19-21.
      Stół szwedzki, całkiem przyzwoity. My jesteśmy bardzo zadowloni z pobytu w tym
      hotelu. Pozdrawiam.Anula
      Pozdrawiam.Anula
      • Gość: Jurek Re: Hotel Sirios Village - Krete Kato Daratsos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:32
        A z jakim biurem byliscie w tym hotelu? Sam sie tam wybieram i zastanawiam sie
        gdzie to wykupic...
        • neronka Re: Hotel Sirios Village - Krete Kato Daratsos 16.07.04, 16:51
          Ten hotel ma w ofercie Rainbowtours i Open Travel.
        • Gość: ania Re: Hotel Sirios Village - Krete Kato Daratsos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:55
          Hej znalałam ten hotel na www.travelplanet.pl i na www.wakacje.pl
          • Gość: Anula Re: Hotel Sirios Village - Krete Kato Daratsos IP: *.intentia.pl 19.07.04, 08:42
            My byliśmy z Rainbow, było wszystko OK. Ja znalazłam stronę hotelu, jest tam
            trochę wiecej zdjęć niż w katalogu www.siriosvillage.com.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka