Dodaj do ulubionych

Hotel/ Apartament dla 2+2, koło Chanii

IP: *.play-internet.pl 19.04.13, 20:17
Witam,
Pod koniec maja wybieramy się na Kretę, lądujemy w Chanii- 2 osoby dorosłe i dzieci 3, 6 lat. - to będzie nasz pierwszy samodzielny wyjazd; do tej pory lataliśmy tylko z biurami podróży...
Zaczęłam więc szukać hotelu i mam problem :/ szukam apartamentów lub hotelu z basenem, placem zabaw, w miarę blisko plaży, koniecznie ze śniadaniem, ewentualnie też obiadokolacja (zależy od ceny), z parkingiem. Przeglądam strony booking.com, ryanairhotels.com, kayak, hotel4free.pl, hotels4u - ale ciężko mi znaleźć coś konkretnego co by spełniało wszystkie powyższe kryteria. Nie wiem, może źle szukam, może coś podpowiecie, albo znacie/ polecacie w okolicy Chanii hotele/ apartamenty spełniające te wymagania?
pozdrawiam :)
madah
Obserwuj wątek
    • Gość: bo76 Re: Hotel/ Apartament dla 2+2, koło Chanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 21:39
      Sprawdź www.travelrepublic.co.uk

np tu
      www.travelrepublic.co.uk/accomodation/hotel-availability.aspx?hguid=622327df-a0c1-4326-a441-380ddbc609a0&sid=111142390&ssid=168699189
      • Gość: bo76 Re: Hotel/ Apartament dla 2+2, koło Chanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 21:56
        TEn sam hotel w ofercie Grecosa w zupełnie już innej cenie;)

www.grecos.pl/Wakacje/Grecja/Hotel-Adelais.html?tripCountryName=5%3A0&offercode=30190&sort=up_startFlight&tripFrom=3&tripRoom=69&tripBoardDb=3
    • Gość: madah Re: Hotel/ Apartament dla 2+2, koło Chanii IP: *.play-internet.pl 20.04.13, 10:10
      Dzięki, ale szukam czegoś bliżej Chanii - w Kato Galatas, Agii Apostoli, Kato Stalos, Agia Marina, Platanias. Zależy mi żeby z lotniska było już w miarę blisko do hotelu - przylatujemy późnym wieczorem, dzieci mogą już trochę marudzić ;)

pozdrawiam :)
    • Gość: madah Re: Hotel/ Apartament dla 2+2, koło Chanii IP: *.play-internet.pl 20.04.13, 10:15
      A może jeszcze ktoś poleci jakieś inne strony z dostępnymi hotelami (oprócz booking), gdzie przy rezerwacji nie trzeba z góry opłacać całego pobytu?
      pozdrawiam jeszcze raz :)
      • grekan Re: Hotel/ Apartament dla 2+2, koło Chanii 21.04.13, 02:34
        Kato Stalos, Nontas Apartmants, 14 nocy z BB/ np. 24.05-7.06.13 lub inny termin/ dla 2+2 to koszt 2446 zl. W zasadzie te apart. spelniaja oczekiwania. Rezerwacji mozesz dokonac na str: Quickrooms.com
      • Gość: bo76 Re: Hotel/ Apartament dla 2+2, koło Chanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.13, 12:12
        No niestety, jeśli nie ma zapłaty z góry, to już cena jest nieporównywalnie wyższa. Coś za coś.
        A już w wypadku możliwości odwołania do ostatniej chwili rezerwacji - jak w bookingu - cena jest odpowiednio wysoka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka