Gość: Ydzio
IP: *.ip.netia.com.pl
29.04.13, 12:50
Od jakiegoś czasu chciałbym zarezerwować wybrana ofertę wyjazdu do Grecji ale biura uparcie nie chcą podać godzin wylotów do i z wysp greckich dla większości lotnisk w naszym kraju.
Znając praktyki niektórych biur (np. Itaki) nie zarezerwuję oferty nie znając godzin wylotów bo nie mam ochoty być wymeldowanym do 12 w południe a na wyjazd z hotelu oczekiwać do północy - rodziny wyjeżdżające z małymi dziećmi wiedza o czym mówię. Jak sądzicie dlaczego biura tak długo zwlekają z podaniem godzin lotów - (np. takie TUI mimo deklaracji na stronie int. że godziny lotów pojawią się najpóźniej 3 miesiące przed wylotem do tej pory nie podało godzin wylotów na początek lipca dla większości lotnisk) ?
Różnych mądrali którzy zaraz napiszą że godziny lotów mimo ich podania zawsze mogą się zmienić proszę aby darowali sobie takie bezsensowne wpisy. W Grecji byłem już kilka razy i godziny lotów były do tej pory najpóźniej podawane pod koniec marca i nigdy nie zdarzyło mi się aby zostały zmienione. Ale z biurami wymienionymi w temacie do tej pory nie miałem do czynienia.